AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

K. Λύρος: Απαιτείται πυγμή και στρατηγική για το Πρωτοδικείο έστω και στο παρά πέντε

[ad_1]

K. Λύρος: Απαιτείται πυγμή και στρατηγική για το Πρωτοδικείο έστω και στο παρά πέντε


Απαιτείται πυγμή και στρατηγική για το Πρωτοδικείο έστω και στο παρά πέντε ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” Κ. Λύρος 

Τι πρότεινε ο συνδυασμός μας στο  δημοτικό συμβούλιο, τι απαντήσεις (δεν) πήρε.

Η λήξη του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της κατάργησης του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου κατά κοινή, πιστεύω, διαπίστωση μας άφησε  με περισσότερες ανησυχίες .

Διότι εγινε αντιληπτό ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Προέδρου  του Δικηγορικού Συλλόγου  το ζήτημα παραμένει ανοικτή πληγή.

Είναι πλέον θέμα πολιτικών αποφάσεων και ενώ όλοι συμφωνήσαμε στο ότι είναι απολύτως δίκαιο το αίτημα μας, όλοι επίσης συμφωνήσαμε  ότι δεν αρκεί αυτό, αλλά χρειάζεται από όλους και κυρίως από τους πολιτικούς μας εκπροσώπους υποστήριξη και αγώνα .

Ένα αγώνα που θα πρέπει να μας βρίσκει ενωμένους και  να ξεκινά  ακόμη και από το πεζοδρόμιο.

Η δική μου τοποθέτηση  και εκ της εμπειρίας μου στην διαχείριση αντίστοιχων υποθέσεων στο Δήμο μας για το προσφυγικό, τα σκουπίδια, tη Μητρόπολη, το Στρατόπεδο και άλλα  είχe και μια πρόταση πέραν αυτών.

1. Πρότεινα  και ζήτησα  όλοι οι πολιτικοί  και διοικητικοί εκπρόσωποί μας, νυν και τέως να πάρουν ανοικτή θέση για το Μεσολόγγι .

Όχι με  κριτικές για το νομοσχέδιο και γενικούς αφορισμούς.

2. Πρότεινα  στο Δήμαρχο να εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις που  έχει  με τον Δήμαρχο Αγρίνιου και μαζί με αυτόν , όπως και μαζί με τους άλλους δημάρχους που ήδη συμπορευόμαστε να κινηθούμε αιτούμενοι την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας  για τον δικαστικό χάρτη της Αιτωλοακαρνανίας, όπως συμβαίνει και με το θέμα του Αχελώου .

3.  Ζήτησα από το Δήμαρχο να μας ενημερώσει σε τι ενέργειες έχει προβεί τι  πρωτοβουλίες έχει πάρει, τι συμμαχίες έχει εξασφαλίσει και πως θα κινηθούμε ως Δήμος.

Επί  αυτών δε λάβαμε καμία απάντηση .

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού« Δημιουργικής Ανατροπής»

Κώστας Λύρος

(Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου 2019-2023)

Φράχτης με… κουφώματα;


[ad_2]

Related posts

Μεσολόγγι: Καταγράφονται οι ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο – Ο Χρήστος Βούρβαχης στο «Δυτικά FM 92,8»

aitoloakarnanianews

Μεσολογγίτικο Καρναβάλι… ξανά! – ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

aitoloakarnanianews

Εμπορικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Παρέδωσε ψήφισμα για την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου σε προϊστάμενο της ΔΟΥ Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο