AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

My Style Rocks: Έρωτας στη ΓΑΔΑ για τη Διονυσία Κουκίου

[ad_1]

Η ξανθιά καλλονή συμμετέχει στο ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», είναι πολύ ερωτευμένη στο πλευρό του Μιχάλη, ο οποίος εργάζεται σε υψηλόβαθμη θέση στη ΓΑΔΑ

Η καλλονή Διονυσία Κουκίου
, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΟΝ time», είναι πολύ ερωτευμένη στο πλευρό του Μιχάλη, ο οποίος εργάζεται σε υψηλόβαθμη θέση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ). Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. Μάλιστα, αυτή τη φορά η Διονυσία έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή την περίοδο η ξανθιά καλλονή συμμετέχει στο ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», όπου έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις, αφού πολλοί υποστηρίζουν ότι μπορεί να φτάσει ακόμα και στον τελικό. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό τομέα με ένα κέντρο σολάριουμ στην Πάτρα, ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε άμεσα και σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Το μοντέλο και επιχειρηματίας είναι 37 ετών και κατάγεται από την Πάτρα, όπου μεγάλωσε.

Ποια είναι η Διονυσία Κουκίου

Αφού τελείωσε το σχολείο, η Διονυσία Κουκίου αποφάσισε να έρθει μόνιμα στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει, ωστόσο η ομορφιά και οι εντυπωσιακές αναλογίες της την έκαναν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Αρκετά χρόνια μετά πήρε την απόφαση να κάνει σπουδές γύρω από την ψυχολογία κι έτσι έβαλε στόχο να πάρει το πτυχίο της. Όπως έχει δηλώσει η ίδια: «Είχα ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια, αλλά στη συνέχεια το σταμάτησα και τώρα αποφάσισα να το τελειώσω. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου. Πάντα μου άρεσε αυτός ο τομέας της ψυχολογίας. Το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης και σκέφτομαι το επόμενο βήμα μου. Η ψυχολογία είναι ένα επάγγελμα στο οποίο μπορείς να έχεις πολλές επιλογές. Δεν είναι μόνο η ψυχανάλυση, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Ήταν το 2008 όταν η εντυπωσιακή Διονυσία Κουκίου πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Τότε, δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία, κι αυτή η απόφασή της αποδείχθηκε πολύ σωστή, καθώς κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση και το μεγάλο τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Η δολοφονία του Τάσου Μπερδέση

Η εντυπωσιακή Διονυσία διατηρούσε για πολλά χρόνια σχέση με τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι δολοφονήθηκε το 2021. Η αστυνομία απέδωσε τη δολοφονία του γνωστού πυγμάχου σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αφού ο 39χρονος φέρεται να είχε διασυνδέσεις με ανθρώπους της νύχτας, ενώ είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Εκτός από τη μεγάλη και επιτυχημένη του καριέρα στο χώρο της πυγμαχίας, ο Τάσος Μπερδέσης είχε γίνει ευρέως γνωστός και μέσα από τη συμμετοχή και τη νίκη του στο ριάλιτι «Survival Secret», το 2017.

«Χωρίσαμε αρκετές φορές. Ασυμφωνία χαρακτήρων ο βασικός λόγος. Όταν πήγα για Σταρ Ελλάς, ήμασταν χωρισμένοι. Αλλά ποτέ δεν σταματήσαμε να βλεπόμαστε. Τα ξαναφτιάξαμε το 2013. Και μαζί να μην είμαστε, ο Τάσος θα υπάρχει πάντα στη ζωή μου. Τον νιώθω οικογένειά μου πια. Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Είμαστε έντεκα χρόνια μαζί, με διαλείμματα» είχε αναφέρει η Διονυσία Κουκίου στο παρελθόν.

Χώρισαν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Το 2014, κι ενώ ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Διονυσία Κουκίου και ο Τάσος Μπερδέσης χώρισαν, με τον ίδιο ωστόσο τότε να δηλώνει πως η πρώην Σταρ Ελλάς ήταν για εκείνον η γυναίκα της ζωής του.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, το γνωστό μοντέλο είχε ένα σύντομο δεσμό με τον Γιάννη Σπαλιάρα, ενώ το 2018 μπήκε στη ζωή της ο επιχειρηματίας Μάρκος Βιλανάκης, γνωστός ως ο «βασιλιάς των τσιγγάνων». Η Διονυσία Κουκίου και ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα μετά τη γνωριμία τους στη Θεσσαλονίκη μέσω κοινών γνωστών. Για αρκετό καιρό ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο σπίτι στη Γλυφάδα, κάνοντας όνειρα και σχέδια για το μέλλον, με πολλούς να πιστεύουν πως η στιγμή που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας δεν θα αργήσει. Τελικά, όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά, αφού το 2020 αποφάσισαν να χωρίσουν, με την ίδια να επικεντρώνεται στις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Ontime»



Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

Η τελευταία οικογενειακή φωτογραφία με τον αδελφό του που πέθανε ξαφνικά (Εικόνα)

Έκανε ανοιχτό κάλεσμα στον Ανδρέα Μικρούτσικο – “Θέλω να μιλήσω μαζί του”

Είχε στενοχωρηθεί και δεν μαντεύετε ποιοι την κύκλωσαν για να την παρηγορήσουν! (video)

Αφήστε ένα σχόλιο