30 Απριλίου 2026
AITOLOAKARNANIANEWS
Life Style

Γιολάντα Καλογεροπούλου – Σταύρος Σβήγκος: Επαγγελματικό ταξίδι-αστραπή στην Κύπρο


Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στον καθρέφτη μιας βιτρίνας, στην οποία ποζάρει μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται στην Κύπρο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του happytv.gr, η παρουσία τους εκεί έχει και επαγγελματικό χαρακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίσκεψή τους στο νησί της Αφροδίτης θα είναι σύντομη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Ελλάδα. Ο Σταύρος Σβήγκος συνεχίζει τα γυρίσματα για τη νέα σειρά Πορτο Λεόνε, που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στον Alpha, ενώ η Γιολάντα Καλογεροπούλου συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις στο Grand Hotel.

Λέτε να τους δούμε μαζί σε κάποια σειρά; Θα είχε ενδιαφέρον!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



ΠΗΓΗ

Related posts

Το «αντίο» της Αγγελικής Νικολούλη στον Κώστα Χαρδαβέλλα: «Ήσουν δάσκαλος και φίλος. Σου χρωστάω πολλά»

admin

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα και την Έλενα Χαραλαμπούδη

admin

Ηρώ Μουκίου: Η Σμαρώ από τον «Άγιο Έρωτα» – Ο γάμος από απόσταση με ψυχίατρο, η γιατρός κόρη και η αποβολή

admin

Αφήστε ένα σχόλιο