8 Φεβρουαρίου 2026
AITOLOAKARNANIANEWS
Life Style

Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, Μιχαήλ – Άγγελο για τη γιορτή του


Επιμέλεια: Δανάη Αλαμάνου

Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, Μιχαήλ – Άγγελο, με αφορμή την ονομαστική του γιορτή, συνοδεύοντάς τη με το μήνυμα: «Χρόνια πολλά λατρεία μου».

Η παρουσιάστρια του Mega έχει δύο γιους από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και συχνά μέσα από την εκπομπή της και τις συνεντεύξεις της μοιράζεται στιγμές από την οικογενειακή της ζωή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό OK!, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τα παιδιά της: «Αισθάνομαι πολύ τυχερή που αυτά τα παιδιά µε διάλεξαν για μητέρα τους. Είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτά. Είναι εξαιρετικά αγόρια, χαρούμενα παιδιά και η δική τους χαρά και ανεμελιά μου δίνει δύναμη και κουράγιο ότι κάτι πάει καλά. Αυτό κρατάω».

Govastiletto.gr – Σίσσυ Χρηστίδου: Η άγνωστη ιστορία με τη γιαγιά της – «Μου είχε πει ότι το όνομα του άντρα μου θα ξεκινάει απο Χ»



ΠΗΓΗ

Related posts

Γρηγόρης Γκουντάρας: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

admin

Τάμτα – Πάρης Κασιδόκωστας: Χτίζουν πολυτελή κατοικία στην Αντίπαρο με θέα το απέραντο γαλάζιο – Όλες οι πληροφορίες

admin

Όλγα Κεφαλογιάννη: Σπάνια βραδινή έξοδος με την μητέρα της Χρυσής Βαρδινογιάννη, Αγάπη Πολίτη, σε συναυλία στο Ηρώδειο

admin

Αφήστε ένα σχόλιο