8 Φεβρουαρίου 2026
AITOLOAKARNANIANEWS
Life Style

Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Ρομαντική απόδραση στο Μεξικό


Ο Φίλιππος Ντε Γκρες και η Νίνα Φλορ αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά τους και ταξίδεψαν μέχρι το Μεξικό για λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς.

Η Νίνα Φλορ μοιράστηκε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να απολαμβάνει δάση, καταπράσινα τοπία και υπαίθριες δραστηριότητες.

Οι εικόνες αναδεικνύουν την ομορφιά της φύσης, τα μονοπάτια μέσα στα δέντρα, και τη γαλήνη που τους προσέφερε το ταξίδι.

Φαίνεται πως το ζευγάρι επέλεξε έναν προορισμό που συνδυάζει εξερεύνηση και χαλάρωση, με ήρεμους ρυθμούς, χωρίς προς το παρόν να έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για τη διάρκεια ή το πρόγραμμα της απόδρασής τους.





ΠΗΓΗ

Related posts

Διονύσης Σαββόπουλος: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Ασπασία Αραπίδoυ πέντε μήνες πριν τον θάνατό του

admin

Θέλξη: Βραδινή solo εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Παύλο Γιαβή – Που διασκέδασε

admin

«Τα πήρες όλα κι έφυγες»: Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα του έργου για τη ζωή του Στράτου Διονυσίου

admin

Αφήστε ένα σχόλιο