AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

3 βήματα για ένα καθαρό αυτοκίνητο

[ad_1]

Ξοδεύουμε πολύ χρόνο στα αυτοκίνητά μας – από την οδήγηση προς και από την εργασία, προς το σούπερ μάρκετ, για μπάνιο στην παραλία ή για να πάρουμε τα παιδιά από το σχολείο.


Όμως, δυστυχώς, τα αυτοκίνητά μας μπορεί μερικές φορές να καταλήξουν αρκετά ακατάστατα. Και ένα βρώμικο, ανοργάνωτο αυτοκίνητο μπορεί να είναι ενοχλητικό.

Διαβάστε επίσης To ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε καινούργιο το αυτοκινητό σας με μία οδοντόκρεμα;

Έτσι, αν ψάχνετε για μερικούς εύκολους τρόπους για να κρατήσετε το αυτοκίνητό σας καθαρό και οργανωμένο, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Έχετε μαζί μια τσάντα για σκουπίδια
Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα όσον αφορά την καθαριότητα των αυτοκινήτων είναι η συσσώρευση σκουπιδιών. Από το περιτύλιγμα μιας σοκολάτας έως τα χαρτομάντηλα και τις αποδείξεις, τα δάπεδα και τα καθίσματα του οχήματός σας μπορούν γρήγορα να γεμίσουν με σκουπίδια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να είναι ωφέλιμο να κρατήσετε μια πλαστική σακούλα, τσάντα ziplock ή ακόμα και ένα πλαστικό δοχείο στο αυτοκίνητό σας ως μίνι δοχείο απορριμμάτων. Κρατήστε την τσάντα ή το δοχείο σε απόσταση, ώστε να μπορείτε εύκολα να βάλτε τα σκουπίδια σας εκεί και απλά πετάξτε όταν είναι γεμάτη. Αυτός είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να μη συσσωρεύονται σκουπίδια στο αυτοκίνητό σας.

Δημιουργήστε ένα “κιτ αυτοκινήτου”
Υπάρχουν πιθανώς αρκετά πράγματα που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα που κατά κάποιο τρόπο καταλήγουν να ρίχνονται γύρω από το όχημά σας. Τα υγρά μαντηλάκια, τα χαρτομάντηλα και άλλα αντικείμενα χρησιμοποιούνται συνήθως στα αυτοκίνητα, αλλά μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε ακαταστασία.

Και δεδομένου ότι υπάρχουν περίπου 300.000 αντικείμενα στο μέσο σπίτι, δεν θέλετε να ανησυχείτε για να φέρνετε πράγματα από το σπίτι σας στο αυτοκίνητό σας και στη συνέχεια να το χάσετε. Έτσι, αντί να ρίχνετε αντικείμενα τυχαία στο όχημά σας και στη συνέχεια σπαταλάτε χρόνο προσπαθώντας να τα βρείτε, σκεφτείτε να κάνετε ένα “κιτ αυτοκινήτου”.

Πρόκειται για ένα δοχείο ή μια τσάντα γεμάτη με αντικείμενα που χρησιμοποιείτε συνήθως ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Έχοντας μια θέση για όλα τα αντικείμενα “προς χρήση” μπορεί να είναι εύκολο και βολικό να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, να το χρησιμοποιήσετε και στη συνέχεια να το επαναφέρετε στην ίδια θέση.

Καθαρίζετε τακτικά το τάπητα
Ενώ μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο και προσπάθεια για να καθαρίσετε ολόκληρο το όχημά σας, υπάρχει μια περιοχή που θα πρέπει να καθαρίζετε τακτικά: το χαλί. Το χαλί του οχήματός σας είναι η περιοχή που λερώνεται περισσότερο, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να κρατηθεί καθαρό.

Έτσι, πάρτε ένα καλό καθαριστικό χαλιών, και προσπαθήστε να καθαρίσετε το χαλί σας τουλάχιστον μια φορά ή δύο φορές το μήνα για να το διατηρήσετε σε καλή κατάσταση.

Κρατώντας το αυτοκίνητό σας κομψό και οργανωμένο δεν χρειάζεται να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια. Σκεφτείτε αυτές τις απλές συμβουλές και θα έχετε ένα καθαρότερο αυτοκίνητο σε χρόνο μηδέν.

ΠΗΓΗ

[ad_2]

Source link

Related posts

Υπέροχες γωνιές διαβάσματος που θα θέλετε να φτιάξετε σε κάθε δωμάτιο!

Τρία κοσμήματα στολίζουν τη ζωή μας

Πόσα γλυκά μπορείτε να τρώτε ανά ημέρα;

Αφήστε ένα σχόλιο