AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Art & Wine on the Move στο Hyatt Regency από τις 15 έως 31 Ιανουαρίου

[ad_1]

Τα ζωγραφικά έργα που έχουν εμφανιστεί στις φιάλες των εμβληματικών οίνων Μαγικό Βουνό και Château Nico Lazaridi θα βρίσκονται ως τις 31 Ιανουαρίου στο πολυτελές Hyatt Regency Thessaloniki.

Το Hyatt Regency Thessaloniki αποτελεί μια αληθινά ιδιαίτερη και πολυτελή πρόταση διαμονής στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Σχεδιασμένο να καλύψει και την πιο εξεζητημένη επιθυμία, το πεντάστερο ξενοδοχείο φιλοξενεί επίσης το πολυβραβευμένο εστιατόριο Ambrosia, το Harmonia Spa αλλά και το Olympus Health Club.

Η έκθεση ART & WINE ON THE MOVE δίνει την ευκαιρία στους ενοίκους και τους επισκέπτες του Hyatt Regency να θαυμάσουν από κοντά πίνακες που θα έβλεπαν μόνο στην επίσκεψή τους στο οινοποιείο στην Δράμα!

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα προσφέρονται σε ειδική τιμή επιλεγμένοι οίνοι της NICO LAZARIDI. Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα ξεχωριστό δείπνο υψηλής γαστρονομίας με την υπογραφή και επιμέλεια του chef Απόστολου Αλτάνη την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

  • Εμπνευσμένα από τα υπέροχα κρασιά και τους ανθρώπους που τα δημιούργησαν, οι συγκεκριμένοι πίνακες εκτίθενται όλα αυτά τα χρόνια στους χώρους του οινοποιείου στην Αγορά της Δράμας.
  • Χάρη στην έκθεση ART & WINE ON THE MOVEεκτίθενται για πρώτη φορά εκτός του οινοποιείου. Μη χάσετε λοιπόν την σπάνια ευκαιρία να τους δείτε από κοντά!
  • Όλοι οι πίνακες αποτελούν πρωτότυπα έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για τους συγκεκριμένους οίνους.
  • Οι καλλιτέχνες που επιμελήθηκαν τα έργα της κινητής έκθεσης ART & WINE ON THE MOVE είναι οι Γιάννης Νίκου, Φαίδων Πατρικαλάκης, Γιώργος Ταξίδης, Μικαέλλα Θεοφανοπούλου, Νατάσα Νικολέτου, Γιάννης Βαλυράκης και Γιάννης Γιγουρτάκης.
  • Πρόκειται για έργα ανθρωποκεντρικά, πίνακες που αναδεικνύουν τη σχέση του ατόμου με τη φύση μέσα από τη δημιουργία, την εργασία, την τέχνη και το όραμα.


THE MENU

 

Αθηναϊκή με μπλε καβούρι & χαβιάρι

Château Nico Lazaridi Λευκό 2023

Γιουβαρλάκια θαλασσινών με κολοκύθα, πιπερόριζα & ακροκώλιο Ευρυτανίας

Cavalieri ASSYRTIKO 2023

Λαχανοντολμάδες με απάκι, σος αυγολέμονο & λάδι πάπρικας

Μαγικό Βουνό Λευκό 2022

Σορμπέ μανταρίνι με μήλο

Αρνάκι & ραβιόλες χειροποίητες με χόρτα & μάραθο, σος από γαλοτύρι

Cavalieri XINOMAVRO 202

Σοκολατόπιτα με μους γουανάγια, κρεμέ ντουλσέι και ναμελάκα οπαλίς

Μελισσουργός 

 

Τιμή κατ’ άτομο: 56€  | Κρατήσεις: 2310401418  

Κοινοποιήστε το:


[ad_2]

Source link

Related posts

Στη Βουλή η τροπολογία για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ σε 11 δόσεις

Πληθωρισμός τροφίμων στην Ελλάδα, δεύτερη στην ευρωζώνη

Σε Ενιαίο Φορέα Διαχείρισης Υδάτων που θα λειτουργήσει στη Θεσσαλία θα ενσωματωθούν οι 53 υπάρχοντες ΤΟΕΒ και ο ένας ΓΟΕΒ

Αφήστε ένα σχόλιο