AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Live η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θέρμου

[ad_1]

Την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00, θα διεξαχθεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου με είκοσι πέντε (25) θέματα στην ημερήσια διάταξη, ως εξής:

  1. «Αναπροσαρμογή τελών δικαιώματος ηλεκτροφωτισμού – καθαριότητας Δήμου Θέρμου για το έτος 2024»
  2. «Αναπροσαρμογή τελών δικαιώματος ύδρευσης – άρδευσης – αποχέτευσης Δήμου Θέρμου για το έτος 2024»
  3. «Αναπροσαρμογή τελών χρήσης πεζοδρομίων οδών, πλατειών και κοινοχρήστων χώρων Δήμου Θέρμου για το έτος 2024»
  4. «Αναπροσαρμογή τέλους Νεκροταφείων Δήμου Θέρμου για το έτος 2024»
  5. «Αναπροσαρμογή ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους πωλητών λαϊκών αγορών έτους 2024»
  6. «Αναπροσαρμογή Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) Δήμου Θέρμου για το έτος 2024»
  7. «Καθορισμός επιβολής Περιβαλλοντικού Τέλους στο Δήμο Θέρμου έτους 2024»
  8. «Αναμορφώσεις προϋπολογισμού έτους 2023»
  9. «Έγκριση κατάστασης απόρων δημοτών για ενίσχυση με είδη διατροφής ενόψει Χριστουγέννων έτους 2024»
  10. «Αποδοχή Δωρεάς 200,00 € από ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θέρμου»
  11. «Έγκριση απ΄ ευθείας αγοράς οικοπέδου με επικείμενη ασκεπή ισόγεια κατοικία, εντός ορίων οικισμού Λευκού για τη διαμόρφωση χώρου εγκατάστασης νέας Παιδικής χαράς, χώρου συνάθροισης και αναψυχής του Δήμου Θέρμου»
  12. «Διαγραφές – μειώσεις χρεών από τους χρηματικούς καταλόγους δημοτικών φόρων, τελών κ.α. αναφορικά με υπόχρεους από Κοινότητα Αγίας Σοφίας και Θέρμου (άρθρο 174 του ν.3463/2006)»
  13. «Μετονομασία αίθουσας «Δανειστικής Βιβλιοθήκης Αποκούρου Θέρμου»»
  14. «Ονομασία οδού οικισμού Μέγα Δένδρου Θέρμου»
  15. «Ονομασία πλατείας Κοινότητας Διασελλακίου»
  16. «Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και τον 1ο Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. του έργου: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ»»
  17. «Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ»»
  18. «Έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας ολοκλήρωσης του έργου: «Ανάδειξη και αξιοποίηση πηγών Δήμου Θέρμου – Κοινόχρηστος χώρος πηγής στο κέντρο του οικισμού Καλούδι Δήμου Θέρμου»»
  19. «Έγκριση 1ης παράτασης διάρκειας σύμβασης με τίτλο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ»»
  20. «Έγκριση 2ης παράτασης διάρκειας σύμβασης προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ -ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟΥ 4×4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ»»
  21. «Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ»»
  22. «Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΒΑΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ»»
  23. «Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΒΑΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ»»
  24. «Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΑΘΡΩΝ ΚΑΙ ΕΔΡΑΣΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΥΠΟΥ BAILEY – ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΜΒΡΑΚΙΑ – ΑΡΓΥΡΟ ΠΗΓΑΔΙ»»
  25. «Έγκριση αίτησης ακύρωσης του Δήμου Θέρμου κατά της με αρ. πρωτ. 58675/29-6-2023 απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου (ΘΕΣΗ ΨΩΡΙΑΡΗΣ)»
    Η συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου και είναι δυνατή η παρακολούθησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dimos-thermou.gr) επιλέγοντας πάνω δεξιά την επιλογή «Δείτε live το Συμβούλιο». Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη την ώρα της συνεδρίασης. Εναλλακτικά είναι δυνατή η παρακολούθηση της συνεδρίασης στο κανάλι του Δήμου Θέρμου στο Youtube, όπου είναι αποθηκευμένες σε video και όλες οι συνεδριάσεις και είναι δυνατό να αναζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

Related posts

Τιμητική Εκδήλωση για τον Αγρινιώτη Κωστή Τσιάκαλο από την Πανθεσσαλική Στέγη

aitoloakarnanianews

Θεσσαλονίκη: Πέντε χρόνια φυλακή σε 20χρονη που έκαψε ολοσχερώς το σπίτι φίλης της

aitoloakarnanianews

Συνάντηση Φίλιππου Σαχινίδη με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγρινίου Θωμά Κουτσουπιά

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο