AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

MasterChef: Ένταση στο πλατώ – “Στην πουτανέσκα, το νέσκα είμαι εγώ , εσύ τι είσαι;”

[ad_1]

Δεν ήθελαν πολύ οι παίχτες του MasterChef 2024 για να ανάψουν τα αίματα στο πλατώ, η μεγάλη διαφορά που υπήρχε στην τελευταία ομαδική δοκιμασία ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει νέα κόντρα.

Ο παίκτες της μπορντό μπριγάδας έγιναν άνω-κάτω, όπως παρακολουθήσαμε, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του STAR.

Τον πρώτο λόγο, δε, είχε και πάλι η Γεωργία που έδωσε στεγνά τον «αντίπαλο» από την γκρι μπριγάδα, Σταμάτη.

Μιλώντας στους τρεις κριτές, η παίκτρια του MasterChef 2024 δήλωσε πως «το μόνο που με άγχωσε εμένα στη δοκιμασία ήταν ότι έγιναν κάποιες αστοχίες, γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι έχει κάνει η άλλη ομάδα.

Κάποια στιγμή ο Σταμάτης έφυγε από την ομάδα του και ήρθε να παίξει με μένα! Να κάνει αστεία! «Σε εμάς εδώ βλέπεις τι ησυχία επικρατεί, γύρνα στην ομάδα σου, τι θες εδώ;» του είπα και σκεφτόμουν πως είναι τόσο μπροστά εκείνοι οπότε ήρθε για να μας κάνει πλάκα».

«Ήρθε και έλεγε διάφορα, ότι του κατέβαινε στο κεφάλι. Θεωρώ, σεφ, πως δεν χρειάζεται να τρώμε τον χρόνο και να ασχολούμαι τώρα με αυτόν» πρόσθεσε η Γεωργία με το απόσπασμα, από την εν λόγω ενόχληση του Σταμάτη, να έρχεται με μιας στην οθόνη μας και να… καίει τον παίκτη της γκρι μπριγάδας.

Σ.Σ.: Γεωργία!

Γ.Μ.: Άντε βρε, παράτα με τώρα!

Σ.Σ.: Τι γλυκό κάνετε;

Γ.Μ.: Πουτανέσκα!

Σ.Σ.: Πουτανέσκα;

Γ.Μ.: Ναι.

«Το νέσκα είμαι εγώ, εσύ τι είσαι;» αναρωτήθηκε τότε ο Σταμάτης για να επαναλάβει, αμέσως, την ερώτηση προς την αντίπαλο του. «Ε Γεωργία! Το νέσκα είμαι εγώ, εσύ τι είσαι;» ρώτησε γελώντας ο παίκτης της γκρι μπριγάδας με ορισμένους συμπαίκτες του να απορούν και την Γεωργία να απαντά ότι «όχι, εσύ δεν είσαι το νέσκα! Εσύ είσαι ο μαλ…ας».

«Ας ασχοληθούν περισσότερο με τα εντός της ομάδας τους» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η παίκτρια της μπορντό μπριγάδας στους κριτές του MasterChef με τον Σταμάτη να δίνει μια δική του, πιο μαλακή, εκδοχή του γεγονός.

«Πήγα να δω τι κάνουν απέναντι. Είχα λίγο χρόνο μέχρι να ζεσταθεί το λάδι για τα ντόνατς και πήγα να πειράξω, κλασικός εγώ. Εντάξει, ο καθένας ότι θέλει να σκεφτεί, το σκέφτεται. Δεν θα σταθώ σε ότι και να πει η Γεωργία, δεν με ενδιαφέρει καν».

[ad_2]

Source link

Related posts

Κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, “Kinds of Kindness”, με την Emma Stone ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τη σύντροφό του, Εμμανουέλα Κουκλινού

Είμαι ναι μεν γονιός σε μια ΛΟΑΤΚΙ οικογένεια, αλλά είμαι και ορθόδοξος Χριστιανός

Αφήστε ένα σχόλιο