ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ NEWS

Νέες καταγγελίες για το 1ο δημοτικό Νεοχωρίου και τον εκπαιδευτικό που η δράση του επεκτείνετε και στις σχολικές εκδρομές.

Όπως μας επισήμαναν κάτοικοι: Όπου εμπλέκεται ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός, αν το ψάξετε από πίσω υπάρχει κάποια ατασθαλία.

Η εκπαιδευτική εκδρομή του 1ου δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου διεξήχθη στις 8/2/2019 με προορισμό την Αθήνα.
Οι επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν το μουσείο της Ακρόπολης το Πλανητάριο και τη Μονή Νταού Πεντέλης.
Την εκδρομή συνόδευαν τρεις εκπαιδευτικοί από το 1ο Δημοτικό μεταξύ αυτών και ο διευθυντής του σχολείου.
Μετά από καταγγελίες γονέων που παραβρίσκονταν στο λεωφορείο που μετέφερε τους μαθητές, ένας από τους εκπαιδευτικούς και πιο συγκεκριμένα είναι ο ίδιος εκπαιδευτικός ο οποίος έχει απασχολήσει πάρα πολλές φορές την τοπική κοινωνία.

Όπως μας ανέφεραν πολλοί γονείς ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός προσπαθεί να παίρνει πάντα μεγάλες τάξεις για να μπορεί να συνοδεύει εκδρομές που γίνονται με το σχολείο εκτός Νομού, για να μπορεί να επισκέπτεται μεταξύ τον άλλων προορισμών, Μόνες της αρεσκείας του και να ψυχαγωγεί δωρεάν εξωσχολικά ενήλικα η ανήλικα άτομα του στενού του περιβάλλοντος… Ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός μετέτρεψε το λεωφορείο που πραγματοποιούσε την εκπαιδευτική εκδρομή από Νεοχώρι στην Αθήνα σε μεταφορικό μέσο εμπορευμάτων για συγγενικά του πρόσωπα, αναμονή της σχολικής εκδρομής για να μεταφερθούν τα προϊόντα στην οικία αυτών και στη συνέχεια να τους επιβιβάσει στο λεωφορείο με σκοπό την ψυχαγωγία τους…
Για το ότι επιδιώκει να παίρνει πάντα μεγάλες τάξεις μας το επιβεβαίωσε και ο διευθυντής του σχολείου.

Όταν λάβαμε τις καταγγελίες από γονείς επικοινωνήσαμε με το τουριστικό γραφείο εκ του οποίου μισθώθηκε το λεωφορείο (του οποίου τα στοιχεία είναι στη διάθεσή μας).

Η απάντηση του τουριστικού γραφείου:
Το λεωφορείο μετά την μίσθωση του από το 1ο Δημοτικό Νεοχωρίου και συνοδευόμενο από τρεις εκπαιδευτικούς μεταξύ αυτών ο διευθυντής του σχολείου, ο οδηγός μας είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις εντολές των εκπαιδευτικών που αυτομάτως ορίζονται οι επικεφαλής και υπεύθυνοι, για την καλή και ασφαλή διεξαγωγή της εκδρομής.
Κατόπιν τούτου, το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για το συγκεκριμένο περιστατικό διότι ο οδηγός μας υποχρεώθηκε από τους εκπαιδευτικούς να σταματήσει το αυτοκίνητο για να επιβιβαστούν τα δύο άτομα.

Άξιο απορίας είναι ότι και το περιστατικό αυτό δεν αναφέρθηκε από το διευθυντή του σχολείου σε προϊσταμένους του, όπως και τα προηγούμενα που αφορούν τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό.

Απευθυνθήκαμε στον διευθυντή του σχολείου και μας είπε: Δεν το θεώρησα πρόβλημα για να χρήζει αναφοράς.

Δεν θεώρησε πρόβλημα ότι το λεωφορείο που μισθώθηκε με χρήματα των μαθητών για εκπαιδευτική εκδρομή έγινε μεταφορικό μέσω εμπορευμάτων, ότι επιβιβάστηκαν εξωσχολικά άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος του εκπαιδευτικού από την Αθήνα στο λεωφορείο όπου βρίσκονταν ανήλικοι μαθητές, με σκοπό…;;;

Και διερωτώνται οι γονείς των μαθητών και κάτοικοι του Νεοχωρίου: Πόση συγκάλυψη του παρέχουν;;; Και ποιος ο λόγος;;;

Γίνετε μέλη στην ενημερώτικη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενημερώστε, ενημερωθείτε και σχολιάστε τα πάντα ελεύθερα ΕΔΩ!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Μεσολόγγι: Τα “πειστήρια” της εμπρηστικής επίθεσης στο κατάστημα – Ανακοίνωση καταδίκης από τον Εμπορικό Σύλλογο

aitoloakarnanianews.gr

Μεσολόγγι: Δωρεάν τεστ κορωνοϊού στο Εργατικό Κέντρο

aitoloakarnanianews.gr

Μόνιμη στέγη για το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews.gr

“MessolonghiByLocals” : Ερωτηματολόγιο για “καθαρή και ζωντανή” Κλείσοβα

aitoloakarnanianews.gr

Δήμος Μεσολογγίου: Σε live streaming η συναυλία του Παναγιώτη Λάλεζα

aitoloakarnanianews.gr

Καλλιτεχνική παρουσίαση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στο Νεοκλασσικό “Χρυσόγελου”

aitoloakarnanianews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο