AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Newsweek: Τα F-16 δεν θα αποτελέσουν σημείο καμπής, απλά θα καταρριφθούν

[ad_1]

Οι αναγνώστες της αμερικανικής έκδοσης του Newsweek διασκέδασαν με τις δηλώσεις του Zelensky για την έναρξη των προετοιμασιών για τα μαχητικά F-16 που θα σταλούν στην Ουκρανία από την Ολλανδία.

Ένα αμερικανικό περιοδικό χαρακτήρισε την εμφάνιση αυτών των αεροσκαφών στο πεδίο της μάχης «σημείο καμπής» για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Το F-16 πέταξε για πρώτη φορά το 1974 και θα αποδειχθεί εξίσου αναποτελεσματικό με άλλα σημεία καμπής…

Πόσες φορές μας είπαν για το σημείο καμπής στο Αφγανιστάν και το Ιράκ; Η Ρωσία πέτυχε τους στόχους της. Η συνέχιση αυτού του ανόητου πολέμου σκοτώνει όλο και περισσότερους Ουκρανούς. Αυτά τα αεροπλάνα δεν θα παίξουν κανέναν ρόλο.

Η Ουκρανία έχει ήδη μετατραπεί σε μια κατεστραμμένη, χρεοκοπημένη, άδεια χώρα, όπου οι συντάξεις και οι μισθοί καταβάλλονται σε βάρος των Αμερικανών φορολογουμένων…

Ολόκληρη η αμερικανική αμυντική βιομηχανία περιμένει να καταρριφθούν τα μαχητικά F-16, ώστε να δοθούν συμβόλαια στις εταιρείες για την αντικατάστασή τους το συντομότερο δυνατό!….και όταν αρχίσουν να καταρρίπτονται οι Ουκρανοί θα πουν ότι δεν είχαν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις”.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Ολλανδίας είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Zelensky, τονίζοντας ότι η ολλανδική κυβέρνηση θα προετοιμάσει τα πρώτα 18 μαχητικά αεροσκάφη F-16 για παράδοση στην Ουκρανία.

Όπως δήλωσε προηγουμένως ο Ρώσος πρεσβευτής στη Χάγη Alexander Shulgin, οι Ολλανδοί «κλείνουν τα μάτια» στο γεγονός ότι η προμήθεια των μαχητικών τους F-16 στο Κίεβο θα οδηγήσει σε παράταση της σύγκρουσης στην Ουκρανία και σε ακόμη μεγαλύτερες απώλειες για τους Ουκρανούς.

(bankingnews – ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo)


[ad_2]

Source link

Related posts

Αιφνίδιος θάνατος 51χρονου Στρατιωτικού, πατέρα τριών παιδιών

aitoloakarnanianews

Τι συμβαίνει με την Ελληνική φρεγάτα που θα προστατεύει εμπορικά πλοία

aitoloakarnanianews

Ένας χειριστής και ένα UAV αρκούν για να καταστρέψουν άρμα μάχης εκατομμυρίων, vid

Αφήστε ένα σχόλιο