AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Newsweek: Τα F-16 δεν θα αποτελέσουν σημείο καμπής, απλά θα καταρριφθούν

[ad_1]

Οι αναγνώστες της αμερικανικής έκδοσης του Newsweek διασκέδασαν με τις δηλώσεις του Zelensky για την έναρξη των προετοιμασιών για τα μαχητικά F-16 που θα σταλούν στην Ουκρανία από την Ολλανδία.

Ένα αμερικανικό περιοδικό χαρακτήρισε την εμφάνιση αυτών των αεροσκαφών στο πεδίο της μάχης «σημείο καμπής» για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Το F-16 πέταξε για πρώτη φορά το 1974 και θα αποδειχθεί εξίσου αναποτελεσματικό με άλλα σημεία καμπής…

Πόσες φορές μας είπαν για το σημείο καμπής στο Αφγανιστάν και το Ιράκ; Η Ρωσία πέτυχε τους στόχους της. Η συνέχιση αυτού του ανόητου πολέμου σκοτώνει όλο και περισσότερους Ουκρανούς. Αυτά τα αεροπλάνα δεν θα παίξουν κανέναν ρόλο.

Η Ουκρανία έχει ήδη μετατραπεί σε μια κατεστραμμένη, χρεοκοπημένη, άδεια χώρα, όπου οι συντάξεις και οι μισθοί καταβάλλονται σε βάρος των Αμερικανών φορολογουμένων…

Ολόκληρη η αμερικανική αμυντική βιομηχανία περιμένει να καταρριφθούν τα μαχητικά F-16, ώστε να δοθούν συμβόλαια στις εταιρείες για την αντικατάστασή τους το συντομότερο δυνατό!….και όταν αρχίσουν να καταρρίπτονται οι Ουκρανοί θα πουν ότι δεν είχαν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις”.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Ολλανδίας είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Zelensky, τονίζοντας ότι η ολλανδική κυβέρνηση θα προετοιμάσει τα πρώτα 18 μαχητικά αεροσκάφη F-16 για παράδοση στην Ουκρανία.

Όπως δήλωσε προηγουμένως ο Ρώσος πρεσβευτής στη Χάγη Alexander Shulgin, οι Ολλανδοί «κλείνουν τα μάτια» στο γεγονός ότι η προμήθεια των μαχητικών τους F-16 στο Κίεβο θα οδηγήσει σε παράταση της σύγκρουσης στην Ουκρανία και σε ακόμη μεγαλύτερες απώλειες για τους Ουκρανούς.

(bankingnews – ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo)


[ad_2]

Source link

Related posts

Ιράν: Αρχίζουν διήμερες ασκήσεις των χερσαίων δυνάμεων

Μακρόν προειδοποιεί: «Αν ο στόχος του Ισραήλ είναι η εξαφάνιση της Χαμάς ο πόλεμος θα κρατήσει 10 χρόνια»!

Ξεπλύναμε την Τουρκία που στηρίζει την Τρομοκρατία της Χαμάς με Μέτρα Οικοδόμησης εμπιστοσύνης

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο