AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Race for Glory: Η θρυλική μάχη Audi – Lancia στο WRC του 1983 (vid)

[ad_1]

Στις 5 Ιανουαρίου 2024 θα βγει στους κινηματογράφους μία νέα ταινία για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, εξιστορώντας την μονομαχία Audi και Lancia στο WRC του 1983.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και η δραματοποίηση διάφορων σεζόν του, όπως του 1976 στη Formula 1 (Rush) και του 1966 στις 24 Ώρες Λε Μαν (Ford vs Ferrari) φαίνεται πως είναι από τα αγαπημένα θέματα της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

Στις 5 Ιανουαρίου 2023 θα κάνει πρεμιέρα η ταινία «Race for Glory – Audi vs Lancia», σε σκηνοθεσία του Στέφανο Μορντίνι. Η ταινία εξιστορεί τη σεζόν του 1983 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (WRC) και την μάχη για τους τίτλους σε κατασκευαστές και οδηγούς που έδωσαν η Lancia με την Audi.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Ρικάρντο Σκαρμάτσιο (υποδύεται τον επικεφαλής της ομάδας της Lancia, Τσέζαρε Φιόριο), τον Ντάνιελ Μπρουλ (στο ρόλο του αγωνιστικού διευθυντή της Audi, Ρόλαντ Γκούμπερτ) και τον Φόλκερ Μπρουχ (υποδύεται τον οδηγό της Lancia, Βάλτερ Ρερλ).

Στο τέλος εκείνης της σεζόν στο WRC, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Φινλανδός Χάνου Μίκολα με το Audi Quattro, όμως η Lancia 037 χάρισε τον τίτλο κατασκευαστών στους Ιταλούς.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Race for Glory»

https://www.youtube.com/watch?v=Anh9PRtW5uI

Photo Credits: Lionsgate

[ad_2]

Source link

Related posts

Άρης – Παναθηναϊκός: Το σερί 8-0 των γηπεδούχων που τους «έβαλε» ξανά στην διεκδίκηση (vid)

Πέλκας: Γκολ και ασίστ στη νίκη της Μπασάκσεχιρ επί της Πεντίκσπορ με 3-2 (vid)

Μπόκα Τζούνιορς – Φλουμινένσε 1-2 παρ. (1-1 κ.δ): «Βασίλισσα» για πρώτη φορά στην ιστορία της! (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο