AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Motorola Edge 40 Neo: Τα κάνει όλα και συμφέρει

[ad_1]

To νέο smartphone της Motorola είναι ένα πλήρες πακέτο

Από τη στιγμή που η Motorola αποφάσισε να επιστρέψει στο χώρο των smartphones, έδειξε ότι θέλει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό. Το Motorola Edge 40 Neo είναι ένα μοντέλο που έρχεται και στην ελληνική αγορά και είχαμε την ευκαιρία να το πάρουμε στα χέρια μας για αρκετές ημέρες και να το δοκιμάσουμε.

Το πακέτο αγοράς είναι ξεχωριστό και μοναδικό. Στο εσωτερικό του θα βρείτε σε πρώτη φάση το κινητό που είναι σχεδιασμένο από vegan leather στο πίσω τμήμα έτσι ώστε να φαίνεται πιο πολυτελές και ποιοτικό. Η κυρτή οθόνη στα πλάγια κάνει τη συσκευή ξεχωριστή από τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς, ενώ συνολικά βοηθάει στο να κάθεται καλύτερα στο χέρι.

Το πλαίσιο γύρω της είναι μικρό (όχι το μικρότερο που έχουμε δει) και για να το κάνει αυτό, έχει ενσωματώσει και τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, γεγονός που κάνει το Motorola Edge 40 Neo ξεχωριστό, μιας και δεν προτιμάται αυτή η λύση σε αυτήν την κατηγορία από πολλούς κατασκευαστές.

Το τηλέφωνο είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό κατά IP68 και από την πρώτη στιγμή κερδίζει τον χρήστη και η οθόνη OLED με ανάλυση FullHD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz (με αλλαγές ανάλογα το περιεχόμενο στα 60, 90, 120Hz). H φωτεινότητά της αγγίζει τα 1300 nits για να κάνει τη χρήση ακόμη και κάτω από συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας πιο άνετη. Τέλος, τα πηγαίνει ικανοποιητικότατα και με προβολή HDR περιεχομένου.

Στο πίσω μέρος έχουμε δύο κάμερες με την βασική στα 50MP, οπτικό σταθεροποιητή, dual pixel auto focus και μια δεύτερη ultrawide στα 12MP. Το αποτέλεσμα είναι ποιοτικό, παραμένοντας στα δεδομένα αυτής της κατηγορίας smartphones.

Περνώντας στο εσωτερικό του τηλεφώνου, έχουμε έναν Dimensity 7030 της Mediatek, 12GB RAM και μπαταρία στα 5000mAh που ανάλογα τη χρήση και το ρυθμό ανανέωσης που θα ορίσετε, θα καταναλώνεται πιο αργά ή πιο γρήγορα. Ο φορτιστής των 68W που προσφέρεται στη συσκευασία φορτίζει τόσο γρήγορα όσο θα περιμέναμε, ενώ η συσκευή είναι εύκολο να φορτιστεί και με περιφερειακά άλλων κατασκευαστών, χωρίς περιορισμούς και ξεχωριστά πρότυπα.

Το Motorola Edge 40 Neo είναι ένα σύγχρονο mid-range smartphone με όμορφο σχεδιασμό, ικανοποιητικές επιδόσεις και φωτογραφικές μηχανές και γενικά μια συσκευή που μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις απαιτήσεις κάθε μέσου χρήστη.

[ad_2]

Source link

Related posts

LIVE το NBA στο Gazzetta

Οι βράχοι της Ευρώπης: Ο Φαν Ντάικ και ο Ισμάιλι

Ατρόμητος: Χωρίς τους διεθνείς Καμαρά και Κεσχρίντα αποχαιρέτησε το 2023 το «αστέρι»

Αφήστε ένα σχόλιο