AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Άγιοι Ανάργυροι: Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα – Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

[ad_1]

Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος βρίσκεται ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα, που τη σκότωσε πριν από περίπου μια εβδομάδα στους Αγίους Αναργύρους, καθώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής (07/04).

Ειδικότερα, ο 39χρονος βρισκόταν στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και – σύμφωνα με την εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN – αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στις 00:40 τα ξημερώματας της Κυριακής (07/04), χρησιμοποιώντας το ιατρικό υλικό που υπήρχε για τον τραυματισμό του εν είδει ασφυξίας.

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν με εμφανή σημάδια στον λαιμό και χωρίς τις αισθήσεις του μερικά λεπτά αργότερα. Κατά τη μία τα ξημερώματα, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ο 39χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν». Εκεί οι γιατροί τού έκαναν ΚΑΡΠΑ για να τον επαναφέρουν, αφού δεν είχε σφυγμό, και προχώρησαν στη διασωλήνωσή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Η κατάστασή του, μάλιστα, θεωρείται κρίσιμη.

Τι είπε στην απολογία του ο 39χρονος δράστης

«Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή», ήταν τα πρώτα και μόνα λόγια του 39χρονου δράστη των Αγίων Αναργύρων στην ανακρίτρια και επικαλέστηκε, την Πέμπτη (04/04), χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα και έδωσε απολογητικό υπόμνημα.

Ουσιαστικά αυτό που ζήτησε είναι να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο της πράξης του, επικαλούμενος σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε να μην κρατηθεί λόγω των ψυχιατρικών προβλημάτων και να κρατηθεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, όπως και τελικώς αποφασίστηκε. Έτσι, ο 39χρονος δράστης προφυλακίστηκε ωστόσο αποφασίστηκε να κρατηθεί προσωρινά στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους

Θύμα της νέας γυναικοκτονίας είναι μία 28χρονη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, το βράδυ της Δευτέρας (01/04), έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε πάει για να τον καταγγείλει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 28χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα είχε δει τον δράστη να την περιμένει έξω από το σπίτι της. Η 28χρονη έκανε την καταγγελία και ο φίλος της αποχώρησε από το κτήριο. Φοβούμενη, όμως, πως κάτι θα της συμβεί, η γυναίκα ζήτησε περιπολικό για να την πάει σπίτι της. Παρ’ όλα αυτά, της είπαν πως δεν ήταν κάποιο διαθέσιμο και έπρεπε να καλέσει την Άμεση Δράση.

Η γυναίκα βγήκε από το κτήριο, απομακρύνθηκε λίγο και επιχείρησε να καλέσει την Άμεση Δράση, ωστόσο ο 39χρονος τής είχε στήσει καρτέρι δίπλα από το αστυνομικό φυλάκιο και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Στη συνέχεια, ο 39χρονος αυτοτραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Επισημαίνεται ότι για το περιστατικό έχει διαταχθεί ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθούν αν υπάρχουν τυχόν ευθύνες των αστυνομικών.

ieidisis.gr

[ad_2]

Related posts

«Μια χαρά είναι η κυρία, βασίλισσα» λέει συγκρατούμενη της Ρούλα Πισπιρίγκου – Ποια είναι η μοναδική της παρέα στη φυλακή

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο/ Είχε στην κατοχή του κάνναβη και έπεσε σε έλεγχο!

aitoloakarnanianews

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Αγρίνιο την Τρίτη/”Καμία στρατιωτική αποστολή εκτός συνόρων!”

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο