AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Άρης: Καρυπίδης και Μάντζιος συμφώνησαν για τις μεταγραφικές προτεραιτότητες της ομάδας

[ad_1]

Ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άκης Μάντζιος συζήτησαν στο περιθώριο του φιλικού της πρώτης ομάδας με την Κ19 και έθεσε τις προτεραιότητες του κλαμπ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης βρέθηκε στο «Κλ.Βικελίδης» για να παρακολουθήσει το «οικογενειακό» φιλικό των «κιτρίνων» μεταξύ της πρώτης ομάδας και της Κ19.

Στο περιθώριο του παιχνιδιού αυτού, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ συζήτησε με τον Έλληνα τεχνικό προκειμένου να καταλήξει στις μεταγραφικές προτεραιότητες της ομάδας ενόψει της χειμερινές μεταγραφικής περιόδου.

Οι δύο άνδρες αποφάσισαν πως βασικός στόχος των «κιτρίνων» είναι να ενισχυθούν αρχικά σίγουρα σε δύο θέσεις. Η πρώτη είναι εκείνη του επιθετικού, αφού ο Λορέν Μορόν έχει ικανοποιήσει πλήρως με την απόδοσή του, όμως δεν υπάρχει δεύτερος «καθαρόαιμος» επιθετικός πίσω απ’ αυτόν. Έτσι, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να κινηθούν για την απόκτηση ενός επιπλέον παίκτη στην θέση για να μπορούν να έχουν μία καλή εναλλακτική λύση σε περίπτωση τραυματισμού του Ισπανού φορ, αλλά για να υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί ο προπονητής είτε να αλλάξει τον Ισπανό είτε να ρίξει έναν επιπλέον φορ στο παιχνίδι, όταν το κρίνει απαραίτητο.

Η δεύτερη θέση που συμφώνησαν πως χρειάζεται άμεσα να αποκτηθεί παίκτης είναι εκείνη του αριστερού εξτρέμ, αφού ο Κίκε Σαβέριο αντιμετωπίζει εδώ και καιρό θέμα τραυματισμού, ο Μενέντες δεν έχει ικανοποιήσει και έπειτα υπάρχουν μόνο οι νεαροί Ζαμόρα και Παναγίδης.

Στα του φιλικού ο Άκης Μάντζιος χρησιμοποίησε τους παίκτες, που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, αλλά κάποιους που προέρχονταν από τραυματισμό (Ζουλ και Σαβέριο) για να αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό. Παράλληλα, ο τεχνικός του Άρη είχε την ευκαιρία να τσεκάρει και το υλικό της Κ19, από την οποία ανεβάζει συχνά ποδοσφαιριστές για προπονήσεις. Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Μάνου Γκαρθία, Ματαρίτα και Ρουπ.

[ad_2]

Source link

Related posts

Μπλέιζερς, Ρόμπερτ Γουίλιαμς: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου

Μπαρτσελόνα – Γρανάδα 3-3: Νέο φιάσκο, δεν νίκησε ούτε την προτελευταία! (vid)

Περιστέρι: Μια διαφορετική οπτική από τη νίκη του Περιστερίου κόντρα στη Βόννη (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο