AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ζιζέλ

[ad_1]

Έφυγε από τη ζωή Βάνια Νονενμάχερ, μητέρα του διάσημου μοντέλου Ζιζέλ Μπούντχεν, όπως επιβεβαιώθηκε από το ανακοινωθέν του νοσοκομείου Monhos de Vento, που βρίσκεται στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας.

Η Νονενμάχερ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή, καθώς έπασχε από καρκίνο, με σκοπό να υποβληθεί σε θεραπείες.

Η Ζιζέλ, που έχει ακόμα πέντε αδελφές, με μία από τις οποίες είναι δίδυμη, είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και την επισκέπτεται συχνά στη Βραζιλία.

Μάλιστα, ως έναν βαθμό χρωστάει την καριέρα της στο μόντελινγκ στη μητέρα της, καθώς το 1993 η Βάνια έγραψε την Ζιζέλ και την Γκαμπριέλα σε ένα σεμινάριο μόντελινγκ, χάρη στο οποίο απέκτησαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και τα πρώτα εφόδια για αυτή τη δουλειά. Έτσι, η Ζιζέλ εγκατέλειψε το αρχικό της σχέδιο να γίνει επαγγελματίας παίκτρια του βόλεϊ και αντ’ αυτού έφτασε στην κορυφή του κόσμου ως μοντέλο.

H 43χρονη δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα κάποιο σχόλιο για το θάνατο της μητέρας της, φωτογραφίες της οποίας ανέβαζε συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας την για όλα όσα είχε κάνει για την οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης:

Ζεστή σοκολάτα με μαύρο ρούμι ιδανική για τις μέρες με πολύ κρύο

«Ο Τσέχωφ μέσα από τα διηγήματά του»: Σεμινάριο Αφηγηματικού Θεάτρου με την Άννα Βαγενά


[ad_2]

Source link

Related posts

EL – «Τι λες ρε συ

Ελένη Φουρέιρα: Ρεβεγιόν µε τον γιο τους και µετά µαζί στο καµαρίνι

Τον είδε ξαφνικά και… δείτε τι έγινε

Αφήστε ένα σχόλιο