AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Αγρίνιο/ Σημαντική ημερίδα για την οπαδική βία

[ad_1]

Μία σημαντική ημερίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 25/2/2024 για την οπαδική βία με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Ένωσης Δικαστικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με ομιλητές τον κ. Σόμπολο Πάνο πρώην Πρόεδρο ΕΣΗΕΑ, τον κ. Μπαλτάκο Πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος βρβαευτηκε, τον Υπαστυνόμο Α Κ. Καψάλη Λάμπρο από την Υπ/νση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και την Αντιεισαγγελέα Πρωτ/κών Αγρινίου κ. Τουμανιδου Μυροφόρα.

Χαιρετισμό απηύθυναν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Ακαρνανίας, Χρήστος Μαυραγάνης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων περιφέρειας Αγρινίου Γεράσιμος Μαλουσης και εκ μέρους της Περιφέρειας η Αμαλία Βούλγαρη επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι “η βία δεν υπάρχει μόνο στα γήπεδα και στο ποδόσφαιρο, η βία υπάρχει παντού γύρω μας. Πρόκειται για ένα φαινόμενο βαθιά κοινωνικό το οποίο μόνο αν συνεργαστούμε όλοι μαζί θα εξαλειφθεί ξεκινώντας από τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας και καταδικάζοντας ανάρμοστες συμπεριφορές τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων”

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι αστυνομικών και δικαστικών αρχών, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης και κλήρος καθώς και πλήθος πολιτών.

[ad_2]

Related posts

Τρεις αθλητές του Γ.Α.Σ Αγρινίου βραβεύτηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρεια Πελοποννήσου στην Πάτρα

aitoloakarnanianews

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για τις χειμερινές εκπτώσεις

aitoloakarnanianews

Το προτεινόμενο ωράριο των καταστημάτων του Αγρινίου από τον ΣΕΕΔΑ

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο