AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕΚ Λάρνακας: Η ανταμοιβή με τα ρεπό και η τελική ευθεία για τον τίτλο

[ad_1]

Με την προσοχή στραμμένη στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος στην φάση των πλέι οφ η ΑΕΚ έχει πλέον το μυαλό της στους αγώνες στο πρωτάθλημα που ακολουθούν αλλά και σε αυτόν του κυπέλλου με ΑΕΛ ή Απόλλωνα.

Αντίπαλο στο κύπελλο η ΑΕΚ θα μάθει την Τετάρτη μετά το τέλος του ντέρμπι στην Λεμεσό.

Η νίκη που πέτυχε η ομάδα της Λάρνακας απέναντι στην Ανόρθωση ήταν πέρα για πέρα σημαντική και καθοριστική από κάθε άποψη.Μία νίκη που έδωσε στην ομάδα ψυχολογία και δυναμική για τη συνέχεια, εκεί όπου η θα κριθούν τα πάντα.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, μιας και χωρίς να παίξει η ομάδα του το ποδόσφαιρο που ίσως να ήθελε και ο ίδιος, είδε στοιχεία στον χαρακτήρα της ομάδας που του άρεσαν.

Διήμερο ρεπό…

Τόσο χθες όσο και σήμερα ο Ισραηλινός τεχνικός έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να πάρουν ανάσες και να γεμίσουν μπαταρίες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πιθανόν να μην έχει ξανά την ευκαιρία ο Σιμόν για διήμερο ρεπό μιας και το πρόγραμμα θα είναι βαρυφορτωμένο ξανά από βδομάδας και με αυτό τον τρόπο ανταμείβει και τους παίκτες του για την μέχρι σήμερα πορεία τους.

Χωρίς Τόνγκια στην πρεμιέρα

Για την ώρα μοναδική απουσία για την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος είναι αυτή του Τόνγκια ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. Για την ώρα δεν φαίνεται να έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα, όμως αυτό θα ξεκαθαρίσει οριστικά αύριο όταν και θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις.

Το θετικό για την ΑΕΚ είναι γενικά το γεγονός ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος, κάτι που της δίνει δυναμική ενόψει της συνέχειας και ένα πιο γεμάτο ρόστερ για την τελική μάχη για τη διεκδίκηση των στόχων της.

Θέλουν περισσότερο κόσμο…

Η παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι με την Ανόρθωση δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν στην ΑΕΚ μιας και κόπηκαν 2800 εισιτήρια. Αριθμός μικρός και που σαφώς για μία ομάδα που κάνει μια τέτοια αντεπίθεση δεν αρμόζει.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ανίκητος Σίνερ, πρωταθλητής και στο Miami Open και Νο.2 στον κόσμο

Μπακς – Μάτζικ 117-99: Ο Γιάννης έλειπε, ο Πόρτις… χόρευε (vid)

Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Αφήστε ένα σχόλιο