AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕ Ζακακίου – Νέα Σαλαμίνα 0-3: Η Νέα Σαλαμίνα «τελείωσε» τις λίγες ελπίδες παραμονής της ΑΕΖ

[ad_1]

Μόνο τα μαθηματικά απομένουν για τον υποβιβασμό της ΑΕ Ζακακίου, μετά τη νέα ήττα, με 0-3 από τη Νέα Σαλαμίνα το βράδυ της Πέμπτης (4/4).

Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν έτσι ώστε η ΑΕ Ζακακίου να υποβιβαστεί στη Β΄Κατηγορία, αφού υπέστη ακόμη μια ήττα, την 20η της σεζόν, με 0-3 από τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» για την 7η αγωνιστική των Playout.

Δυο γκολ από τον Ντουρμισάι (και τα δυο πέναλτι) και ένα του Γίανγκα, με 9 παίκτες ολοκλήρωσε η ομάδα του Πέτροβιτς, μετά τις αποβολές Μπέκερ και Σάμπο.

Πλέον η ΑΕ Ζακακίου βρίσκεται στο -15 από θέση που εξασφαλίζει παραμονή, απομένουν 7 αγωνιστικές και χρειάζεται κάτι παραπάνω από θαύμα για να γλιτώσει.

Το ημίχρονο του Ντουρμισάι με κερδισμένη αποβολή, γκολ και ευκαιρίες

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Ντουρμισάι βρέθηκε απέναντι στον Μπέκερ, όμως ο κίπερ της ΑΕΖ απέκρουσε το πλασέ του. Ο στράικερ της Νέας Σαλαμίνας ήταν ο πρωταγωνιστής της φάσης που άλλαξε τα πάντα. Στο 15ο λεπτό βρέθηκε ξανά απέναντι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, πέρασε την μπάλα από πάνω του, και τον είδε να τον ανατρέπει.

Ο VAR κάλεσε τον ρέφερι Κουμή σε onfield review, και εκείνος υπέδειξε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Μπέκερ. Ο Ντουρμισάι ανέλαβε την εκτέλεση στο 21′ και έστειλε την μπάλα από τη μια πλευρά και τον Μιλοσάβλεβιτς από την άλλη για το 0-1.

Δέκα λεπτά μετά (31′) ήρθε η πρώτη απειλή από πλευράς γηπεδούχων, με ένα σουτ του Παστελλή που έδιωξε ασταθώς ο Κίσσας., ενώ δυο λεπτά αργότερα (33′) ο Ντουρμισάι είδε τον Μιλοσάβλεβιτς να διώχνει με τα πόδια το εντός περιοχής σουτ του. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η ΑΕΖ έφτασε πολύ κοντά στο 1-1 στο 38′, όταν ο Βίκτωρος με σωτήριο τάκλιν σταμάτησε το σουτ του Κάστρο. Το ημίχρονο «έκλεισε» με την κοντινή κεφαλιά του Κουζμάνοβιτς που πέρασε λίγο άουτ στο 44′.

ΑΕΖ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗ

Τριάρα και… τέλος στα όνειρα

Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο μέρος, η Νέα Σαλαμίνα ξεκίνησε με ευκαιρία, αφού στο 49ο λεπτό η κεφαλιά του Μπεχαράνο πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι. Άμεση ήταν η αντίδραση των παικτών του Πέτροβιτς, με τον Ντιγκινί να βγαίνει σε τετ-α-τετ με τον Κίσσα, ο οποίος όμως δεν τον άφησε να σκοράρει (του έκοψε την ντρίμπλα).

Είκοσι ολόκληρα λεπτά πέρασαν για την επόμενη τελική, ένα σουτ του Κονέ στο 71′ που έδιωξε σε κόρνερ ο Μιλοσάβλεβιτς. Δευτερόλεπτα μετά, ο Σάμπο πάτησε εντός περιοχής τον Μιγκελίτο, και είχαμε επανάληψη της φάσης του πρώτου ημιχρόνου. Πάλι σε onfield review ο ρέφερι, πάλι πέναλτι για τη Νέα Σαλαμίνα, πάλι αποβολή (με 2η κίτρινη) για την ΑΕΖ, πάλι γκολ από τον Ντουρμισάι για το 0-2 στο 75′.

Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 81ο λεπτό, με τον Γιάνγκα (πέρασε αλλαγή) να βρίσκεται σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και με εξαιρετικό σουτ να γράφει το 0-3 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕ Ζακακίου (Βλάντιτσα Πέτροβιτς): Μπέκερ, Παστελλής, Χριστοφή (55′ Σαρφό), Αντωνίου, Χρίστου, Σλόγκαρ, Σάμπο, Σάντος (76′ Ματόνγκο), Κάστρο (46′ Χατζηβασίλης), Σιφναίος (19′ Μιλοσάβλεβιτς), Ντιγκινί (76′ Ιωσηφίδης).

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Κίσσας, Χριστοδούλου (46′ Κονατέ), Ντάτκοβιτς, Βίκτωρος, Λέουκο, Μιγκελίτο, Κουζμάνοβιτς (46′ Φράγκος), Μπεχαράνο (76′ Σπυριδάκης), Φερνάντες (70′ Γιάνγκα), Προκοπίου (53′ Κονέ), Ντουρμισάι.

[ad_2]

Source link

Related posts

ΑΕΚ: Η συγκινητική έκθεση της 13χρονης Σωτηρίας για την ομάδα της καρδιάς της

Αντίτυπο του πρώτου τεύχους του «The Amazing Spider-Man» πωλήθηκε 1,38 εκ. δολάρια

EuroLeague, Ζάλγκιρις: Παραμένει για ακόμα δύο εβδομάδες στο ρόστερ ο Χόλινς

Αφήστε ένα σχόλιο