AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

«Ακριβείς και ανελέητοι» οι Ισραηλινοί στην Γάζα! Ο πόλεμος άλλαξε και το ΒΙΝΤΕΟ σοκάρει

[ad_1]

Ξεχάστε πλέον όσα ξέρατε και δείτε τι μπορεί να συμβεί ακόμα και στην γειτονιά σας!!! Ο Λιακόπουλος τα έλεγε! Πόσοι τα εισάκουσαν;;;

«Ακριβείς και ανελέητοι»!

Έτσι λένε πως θα είναι οι Ισραηλινοί στην Γάζα!!!

Τι σημαίνει αυτό, καθώς οι πόλεμοι αλλάζουν μορφή;;;

Οι Ισραηλινοί ρίχνουν στην μάχη της Γάζας μίκρο-drones, τα οποία είναι κατάλληλα για πόλεμο σε αστικό περιβάλλον και ξετρυπώνουν τον εχθρό όπου και αν βρίσκεται!!!

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μπαίνουν σε σπίτια, εντοπίζουν συγκεκριμένους ανθρώπους, συνεννοούνται μεταξύ τους με τεχνητή νοημοσύνη, να πλησιάζουν τον στόχο και να εκρήγνυνται!!!

Κυνηγάνε ανθρώπους μέσα σε σπίτια! Μάλιστα μπορούν να περιμένουν υπομονετικά να βγει ο στόχος από εκεί που βρίσκεται και τότε να τον εξοντώσουν!!!

Είναι τα drones της Elbit Systems του Ισραήλ που ονομάζονται Lanius και συνδυάζουν μια σειρά από τεχνολογίες που τα βάζουν στην πρώτη γραμμή του τρόπου με τον οποίο τα drones μεταμορφώνουν τον πόλεμο.

Όσο περισσότεροι στρατοί και εταιρείες άμυνας επενδύουν σε νέα τεχνολογία που επιτρέπει την διεξαγωγή μαχών εξ αποστάσεως – χωρίς στρατιώτες να αλληλεπιδρούν με πολίτες!!!

Η Elbit είναι μία από τις τρεις μεγαλύτερες αμυντικές εταιρείες του Ισραήλ και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αμυντικής τεχνολογίας.

Ο ιστότοπός της λέει ότι το drone «είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο και ευέλικτο πυρομαχικό, σχεδιασμένο για λειτουργία μικρής εμβέλειας σε αστικό περιβάλλον».

Μία πιθανή παγκόσμια χούντα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα εν λόγω drones και εναντίον αντιφρονούντων, προκειμένου να τους ξετρυπώσει ή ακόμα και να τους εξοντώσει!!!

Δείτε:

Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ KAI TA EXEI ΠΕΙ!

photo freepik


[ad_2]

Source link

Related posts

Οι διαπραγματεύσεις για την ανακωχή στη Γάζα συνεχίζονται, σύμφωνα με πηγές

Στέγαση Στρατιωτικών

aitoloakarnanianews

Ερντογάν: «Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ έχει μετατραπεί σε Συμβούλιο προστασίας του Ισραήλ»

Αφήστε ένα σχόλιο