AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Αλβανικό πρωτάθλημα: Στο +8 η Εγνατία, ήττα πισωγύρισμα για την Παρτιζάνι

[ad_1]

Η Εγνατία πέρασε άνετα από την έδρα της Κούκεσι, καθώς επικράτησε με 4-1 και εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Παρτιζάνι που ηττήθηκε με 2-1 από τη Λάτσι, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς στη μάχη για τον τίτλου του πρωταθλητή Αλβανίας.

Βρίσκει ξανά τα πατήματα της η Εγνατία και παράλληλα αυξάνει τη διαφορά της από την Παρτιζάνι που την κυνηγά στη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή Αλβανίας. Μετά τη νίκη απέναντι στην Σκεντερμπέου, η Εγνατία έφτασε στη δεύτερη σερί νίκη της στο νέο έτος. Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαιτέρως, επικράτησε με 4-1 της Κούκεσι εκτός έδρας και εκμεταλλεύτηκε στο 100% την ήττα της Παρτιζάνι, καθώς αύξησε τη διαφορά της από την 2η της βαθμολογίας στους οκτώ βαθμούς, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ένα 20λεπτο «φωτιά» στο πρώτο μέρος ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους ώστε να φύγουν με το μεγάλο διπλό. Ο Μαλότα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό για το 1-0 της Εγνατία. Μεδέιρος και Γκιάτα σημείωσαν τα επόμενα δύο γκολ (33′, 37′) για το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ της τιμής στο 79ο λεπτό με τον Ρασίτι, ωστόσο η Εγνατία βρήκε ακόμα ένα τέρμα πριν από το φινάλε, με τον Μοντενέγκρο να σφραγίζει το τελικό 4-1 για την πρωτοπόρο του αλβανικού πρωταθλήματος.

Ήττα πισωγύρισμα για την Παρτιζάνι που πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Παρότι κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, η Παρτιζάνι «αυτοκτόνησε» στα τελευταία λεπτά και ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τη Λάτσι, μένοντας στο -8 από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Μένσα, μόλις στο 12ο λεπτό του αγώνα. Η Παρτιζάνι είχε τον απόλυτο έλεγχο, ωστόσο σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες και τελικά το πλήρωσε στο φινάλε. Η Λάτσι πρώτα ισοφάρισε στο 84ο λεπτό με τον Σομπογουάλε, ενώ έφυγε με το «τρίποντο» χάρη στο… buzzer beater του Τρέσα στο 90’+7!

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής της :

Κούκεσι – Εγνατία 1-4

Τεούτα – Τίρανα 2-2

Ερζένι – Βλαζνία 0-1

Παρτιζάνι – Λάτσι 1-2

Σκεντερμπέου – Ντιναμό Σίτι Αναβλήθηκε

Η βαθμολογία:

βαθμολογία

[ad_2]

Source link

Related posts

Χιτ – Θάντερ 120-128: ‘Αλωσαν το Μαϊάμι και συνεχίζουν τις… πτήσεις (vid)

Ολυμπιακός: Control + Alt + Delete και θα πάνε όλα καλύτερα | Blog – Κωνσταντίνος Μελάγιες

Το γράμμα του Χουάντσο στον νεότερο εαυτό του: «Κάθε φορά που κλαις θα αξίζει»! (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο