AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Αλμερία: Στο νοσοκομείο ο Ρομέρο μετά από κλωτσιά που δέχθηκε στο πρόσωπο από συμπαίκτη του (vid)

[ad_1]

Ο Λούκα Ρομέρο της Αλμερία κατέληξε στο νοσοομείο μετά από κλωτσιά που δέχθηκε στο πρόσωπο από συμπαίκτη του στο παιχνίδι κόντρα στην Θέλτα.

Η ήττα στο παιχνίδι κόντρα στην Θέλτα στο «Μπαλαΐδος» δεν ήταν η μοναδική ζημιά για την Αλμερία. Η ισπανική ομάδα έχασε και τον Λούκα Ρομέρο, ο οποίος δέχθηκε κλωτσιά στο πρόσωπο από συμπαίκτη του.

Ο 19χρονος Αργεντικός εξτρέμ γλίστρησε σε μία μονομαχία με τον αντίπαλό του, έχασε την ισορροπία του πέφτοντας στο χόρτο, με τον συμπαίκτη του Μαρκ Πούμπιλ, που είχε ξεκινήσει να κάνει τάκλιν, να μην μπορεί σταματήσει και άθελά του να τον βρίσκει με τις τάπες στο κεφάλι.

Ο Ρομέρο αντικαταστάθηκε και δεν ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο αποχωρώντας από το γήπεδο με φορείο φορώντας μάλιστα και νάρθηκα στον αυχένα του, πηγαίνοντας κατευθείαν σε νοσοκομείο του Βίγκο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Αργότερα ο παίκτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείοκαι πήγε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ομάδα του για να περάσει την νύχτα, αφού δεν είχε υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Ο 19χρονος Αργεντικός, που αγωνίζεται στην Αλμερία ως δανεικός από την Μίλαν μέχρι το καλοκαίρι, έχει πραγματοποιήσει φέτος οκτώ συμμετοχές σκοράροντας δύο γκολ σε 265 λεπτά αγώνα.


[ad_2]

Source link

Related posts

Αρης: Κοντά στα παιδιά | Gazzetta

Ηρακλής: Συνάντηση Ευγενίου-Μονεμβασιώτη

Error 404 | gazzetta.gr

Αφήστε ένα σχόλιο