AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Ανασύνταξη με πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια για τον συντονισμό των μπλόκων

[ad_1]

Η αποχώρηση από τη Θεσσαλονίκη, των 300 τρακτέρ που είχαν παρκάρει έξω από τον εκθεσιακό χώρο, είδε τα περισσότερα εξ αυτών να επιστρέφουν στα επιμέρους μπλόκα, ενώ 35 τρακτέρ από την Χαλκιδική επιστρέφουν στο κέντρο της πόλης για να ψήφισμα των διεκδικήσεών τους στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Οι δυνάμεις που συντάσσονται πίσω από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, αναμένεται να λάβουν αποφάσεις την Τρίτη 6 Φλεβάρη στη Νίκαια της Λάρισας, όπου μετά από κάλεσμα  των συντονιστικών οργάνων από τα μπλόκα της Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού όλων των μπλόκων της χώρας για να αποφασίσουν την κλιμάκωση του αγώνα.

Για τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου, στην Καλαμάτα, σε παμμεσσηνιακή κινητοποίηση καλούν οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Μεσσήνης και Χανδρινού, που θα ξεκινήσουν με προσυγκεντρώσεις από τη Μεσσήνη στις 11 το πρωί με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα.

Στα Χανιά, κινητοποίηση διοργανώνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων (ΕΟΑΣΝΧ στα Μεγάλα Χωράφια.

Στην Κέρκυρα, κινητοποίηση στην Περιφέρεια διοργανώνει στις 10.30 π.μ. Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας.

Στη Ζάκυνθο, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος καλεί σε συγκέντρωση με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, στις 10 π.μ. στο Εθνικό Στάδιο (γήπεδο).

Στην Ηλεία, οι αγρότες μετά από κάλεσμα της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων τους, θα προχωρήσουν σε πολύμορφες δράσεις με επίκεντρο το μπλόκο τους, με νέα συγκέντρωση.

Στα Τρίκαλα, οι συντονιστικές επιτροπές των μπλόκων Ζάρκου δήμου Φαρκαδόνας & Βασιλικής δήμου Μετεώρων μαζί με την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η Άνοιξη»  διαδηλώνουν με τα αγροτικά τους μηχανήματα μέσα στο κέντρο της πόλης, στις 12 το μεσημέρι, με κατάληξη το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Θα γίνει προσυγκέντρωση των αγροτικών μηχανημάτων στις 11πμ, στην περιφερειακή οδό Τρικάλων-Ιωαννίνων, στο Κολυμβητήριο Τρικάλων.

[ad_2]

Source link

Related posts

Με έδρα τις Λιβανάτες η νέα ένωση για την επιτραπέζια ελιά

Επίσημα πλέον Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά η τυροκομία των Κυκλάδων

Χωρίς υποδοχή από αγορές, δείχνει να ξεφτίζει η εμμονή με την Πράσινη Συμφωνία

Αφήστε ένα σχόλιο