AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Ανείπωτη θλίψη σε Αγρίνιο & Καρπενήσι για το χαμό του Θοδωρή Τσώνη σε τροχαίο

[ad_1]

Bαρύ πένθος στο ΕΚΑΒ καθώς και σε Αγρίνιο και Καρπενήσι για το θάνατο του 47χρονου Θόδωρου Τσώνη μετά από τροχαίο

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 στις15:30 στον Ιερό Ναό Ευρυτάνων Αγίων Καρπενησίου.

“Η οικογένεια του ΕΚΑΒ είναι φτωχότερη απο σήμερα θρηνεί την απώλεια ενός εξαίρετου και αξιόλογου συναδέλφου μετά από τροχαίο δυστύχημα τον Διασώστη και εκπαιδευτή του τομέα ΕΚΑΒ Καρπενησίου Θοδωρή Τσωνη.

Καλό ταξίδι συνάδελφε και Καλό πέρασμα προς το φως τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου καλό κουράγιο και δύναμη ευχόμαστε……, αιωνία η μνήμη σου….” αναφέρει ο φίλος του Σπύρος.

Όπως αναφέρει το evrytanika.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στον Προυσό Ευρυτανίας. Ο 47χρονος είχε βρεθεί την Παρασκευή στο Αγρίνιο και επέστρεφε στο Καρπενήσι όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της.

Μάλιστα, περίπου στις 1:45 τα ξημερώματα ο 47χρονος τηλεφώνησε ο ίδιος τη γυναίκα του και ενημέρωσε ότι έπεσε σε γκρεμό, χωρίς όμως να μπορεί να δώσει την ακριβή του θέση.

Από εκείνη την ώρα στήθηκε μία πολύ μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, στην οποία έλαβαν μέρος 16 πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκε η 7η ΕΜΑΚ και ομάδα ΣμηΕΑ.

Στο έργο συνέδραμαν και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ που αναζητούσαν τον συνάδελφό τους. Λίγο πριν τις 8 το πρωί του Σαββάτου, ο 47χρονος εντοπίστηκε σε γκρεμό χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο.

Related posts

Η Λευκάδα συμμετέχει στη διεθνή καμπάνια καθαρισμού“Let’s do it”

aitoloakarnanianews

Από 300 ευρώ έως 2.000 ευρώ το κόστος των απογευματινών χειρουργείων

aitoloakarnanianews

Άγιοι Ανάργυροι: Τέσσερις αστυνομικοί φρουρούν στο Τζάνειο τον δολοφόνο της Κυριακής – Παρακολουθούν κάθε του κίνηση

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο