AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Υγεια

Απίστευτο ατύχημα στις ΗΠΑ: Μαγνητικός τομογράφος “κατάπιε” νοσοκόμα και ρούφηξε κρεβάτι ασθενή

[ad_1]

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε νοσοκομείο των ΗΠΑ τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν μαγνητικός τομογράφος ρούφηξε νοσοκόμα μαζί με το κρεβάτι ασθενή, με αποτέλεσμα να καταπιεί την άτυχη γυναίκα.

Όπως αναφέρει η New York Post το ατύχημα συνέβη σε ιατρικό κέντρο της Καλιφόρνια. Ήρθε στη δημοσιότητα τώρα, επειδή ολοκληρώθηκε και η σχετική εσωτερική έρευνα. Η νοσοκόμα όπως αναφέρεται μπήκε στο θάλαμο με τον μαγνητικό τομογράφο, ώστε να εξυπηρετήσει έναν ασθενή ο οποίος βρίσκονταν στο κρεβάτι. Το μηχάνημα, τότε, άρχισε να λειτουργεί ρουφώντας την ίδια όπως και το κρεβάτι.

«Το κρεβάτι θα καρφώνονταν πάνω μου και θα με σκότωνε»
Όπως τόνισε η ίδια, «ένιωθα να με σπρώχνουν. Αν δεν πήγαινα προς τα πίσω που με τραβούσε εκείνη τη στιγμή, το κρεβάτι θα καρφώνονταν πάνω μου και θα με σκότωνε». Η νοσηλεύτρια επέζησε, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο βίδες καρφώθηκαν πάνω στο σώμα της ενώ επίσης υπέστη συντριπτικά κατάγματα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργείο και μήνες για να αναρρώσει.

Στο συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο, όπως αναφέρετια και το 2015, ο τομογράφος ρούφηξε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, στο οποίο, ευτυχώς, εκείνη την ώρα, δεν καθόταν κάποιος άνθρωπος πάνω.

(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: freepik)


[ad_2]

Source link

Related posts

EL – Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα 4χρονος

Συμβουλές για τέλεια προετοιμασία του εορταστικού τραπεζιού

Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ανιχνεύει τον διαβήτη σε δευτερόλεπτα από τη… φωνή μας

Αφήστε ένα σχόλιο