AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Απίστευτο τι έκανε γυναίκα στην Κίνα: Μπήκε νύχτα σε αστυνομικό τμήμα και έβαλε κοριούς σε περιπολικά!

[ad_1]

Σε μια απίστευτη κίνηση με στόχο, όπως αναφέρεται, να βοηθήσει τους οδηγούς φορτηγών να αποφύγουν τους ελέγχους και τα πρόστιμα, μια γυναίκα στην Κίνα επινόησε ένα μυστικό σχέδιο για την παρακολούθηση των θέσεων των περιπολικών χωρίς να βασίζεται σε συμβατικές μεθόδους μαζικής αναζήτησης.

Διαχειριζόμενη μια εταιρεία εμπορευματικών μεταφορών στην πόλη Xiangyang, στην επαρχία Hubei, η γυναίκα εκτέλεσε το ριψοκίνδυνο σχέδιό της για να μπει σε ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα νύχτα εγκαθιστώντας ανιχνευτές GPS σε πολλά περιπολικά οχήματα.

Το σχέδιο παρέμεινε απαρατήρητο για σχεδόν έξι μήνες, μέχρι που μια επιθεώρηση ρουτίνας αποκάλυψε μία από τις κρυφά τοποθετημένες συσκευές εντοπισμού σε ένα περιπολικό της αστυνομίας.

Με αφορμή την ανακάλυψη του μηχανικού, οι αρχές άρχισαν έρευνα, η οποία τελικά αποκάλυψε την έκταση της μυστικής επιχείρησης της γυναίκας.

Συνολικά, διαπιστώθηκε ότι επτά αστυνομικά οχήματα ήταν εξοπλισμένα με συσκευές εντοπισμού GPS, επιτρέποντας στη γυναίκα να μεταδίδει δεδομένα θέσης σε πραγματικό χρόνο στους οδηγούς φορτηγών, επιτρέποντάς τους με αυτό τον τρόπο να αποφεύγουν πιθανούς ελέγχους.

Παρά τη σοβαρότητα των πράξεών της, η γυναίκα αντιμετώπισε σχετικά μικρές συνέπειες, καθώς της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης μόλις οκτώ ημερών και πρόστιμο περίπου 60 ευρώ. Ο ακριβής αριθμός των προστίμων που αποφεύχθηκαν μέσω του σχεδίου της με GPS παραμένει άγνωστος.

(με πληροφορίες από newsauto. gr / photo: pixabay)


[ad_2]

Source link

Related posts

Μίλησε άσχημα στην μητέρα του αλλά ο πατέρας ήταν εκεί δίπλα

Ο άντρας δεν άντεξε και άρχιζε να ουρλιάζει, η γυναίκα ήταν το παλικάρι! vid

Πέθανε ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης

Αφήστε ένα σχόλιο