AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Βύρωνας: “Έφυγε” η 16χρονη που ήταν σε κώμα μετά από χρήση «κοκτέιλ» ναρκωτικών [vid] | Ειδησεις

[ad_1]

Ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός»

Τη μάχη για ζωή έχασε η 16χρονη από τον Βύρωνα που ήταν σε κώμα μετά από χρήση ναρκωτικών και ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός».

Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηριζόταν, από την αρχή, ως ιδιαίτερα σοβαρή και οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή, αλλά η κατάληξη ήταν τραγική. Εϊχε εντοπιστεί στις αρχές του μήνα, σε σπίτι στον Βύρωνα χωρίς τις ασθήσεις της. Μετά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο, η υπόθεση οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη και αφορά τη δράση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών ουσιών μεταξύ των οποίων και το ιδιαίτερα επικίνδυνο λόγω τοξικότητας μείγμα «σίσα» που έχει πολύ χαμηλή τιμή.

Πλέον, η κατηγορία για τους τρεις συλληφθέντες που κατηγορήθηκαν για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος της 16χρονης μετατρέπεται σε θανατηφόρα θανατική βλάβη.

Η 16χρονη είχε βρεθεί σε σπίτι στον Βύρωνα μαζί με παρέα, όπου και έκανε χρήση συνδυασμού ναρκωτικών, σίσα, κάνναβη και κάποια άλλη ουσία-φάρμακο και το πρωί τη βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της και με αίμα να τρέχει από τη μύτη της. Το ΕΚΑΒ ειδοποίησε φίλη της, η οποία ήταν και η μόνη που παρέμεινε στο σπίτι μέχρι να έρθει να την παραλάβει ασθενοφόρο. Οι υπόλοιποι της παρέας, τρία αγόρια, εξαφανίστηκαν υπό τον φόβο της σύλληψης.

Στον «Ερυθρό Σταυρό» μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό για αρκετά λεπτά, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί τεχνητή ανάνηψη, διασωλήνωση και καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, καθώς είχε υποστεί πνευμονική – αναπνευστική ανεπάρκεια.

Η αστυνομία προχώρησε σε 6 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικοι, για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδα του Lonarid | Ειδησεις

Αλεξανδρούπολη: Σε απολογία δύο παιδαγωγοί – Καταγγελίες ότι έκλειναν 3χρονα σε αποθήκη | Ειδησεις

Εγκληματικότητα: Βίντεο από τη δράση σπείρας διαρρηκτών στα βόρεια προάστια της Αττικής [vid] | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο