AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Δημήτρης Νικάκης: Να εφαρμοστεί το δίκαιο για το Δικαστικό Χάρτη – Κατάληψη η απάντηση στην υποβάθμιση (βίντεο)

[ad_1]

Δημήτρης Νικάκης:  Να εφαρμοστεί το δίκαιο για το Δικαστικό Χάρτη – Κατάληψη η απάντηση στην υποβάθμιση (βίντεο)


Την αλλαγή δεδομένων σε βάρος του Αγρινίου στο σχέδιο νόμου για το νέο δικαστικό χάρτη επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου Δημήτρη Νικάκη σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

«Προβλέπονταν καθαρά και κατηγορηματικά ότι το Πρωτοδικείο Αγρινίου θα είναι το κεντρικό Πρωτοδικείο της Αιτωλοακαρνανίας με περιφερειακά του Μεσολογγίου και της Ναυπάκτου. Εμείς επιμέναμε ότι πρέπει να παραμείνουν και τα δύο (Αγρινίου και Μεσολογγίου)», ανέφερε αρχικά. Προχθές, όπως είπε, πήγε το σχέδιο νόμου, χωρίς να ξέρουμε ακριβώς ποιο είναι, στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Όταν, ωστόσο, επισκέφθηκε τον υπουργό και τον υφυπουργό Δικαιοσύνης για να πληροφορηθεί τι ακριβώς ανέφερε το νομοσχέδιο, δεν πήρε ξεκάθαρες απαντήσεις. Οδηγήθηκε κατά συνέπεια σε δεύτερες σκέψεις. «Δεν θα δεχτώ σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε τροποποίηση», τόνισε κατηγορηματικά ο κ. Νικάκης  και προανήγγειλε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων έως ότου εφαρμοστεί το δίκαιο  (σύμφωνα και με το πόρισμα της Παγκόσμιας Τράπεζας) που προκύπτει από τον πληθυσμό και τις κτηριακές εγκαταστάσεις, προϋποθέσεις που το Αγρίνιο πληροί.

Ο κ. Νικάκης προανήγγειλε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από το δικηγορικό κλάδο ακόμα και  με κατάληψη του δικαστικού μεγάρου, με προσωπική του ευθύνη, ενώ  κατηγόρησε του βουλευτές για ανακολουθία έργων και λόγων!

Αγρίνιο: Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για το νέο Δικαστικό Χάρτη (βίντεο)


[ad_2]

Related posts

Κούλουμα στη Σαργιάδα Αγρινίου με ζωντανή ορχήστρα και ανεξάντλητο κέφι! (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Μειούμενος ο τζίρος των εκπτώσεων στο Αγρίνιο – Έκπτωση στην… έκπτωση

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για ανάφλεξη σε σκαπτικό μηχάνημα εν ώρα εργασιών (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο