AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Δύο τάσεις στο μέτωπο των αγροτών για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη | Ειδησεις

[ad_1]

Δεν είναι ικανοποιημένοι οι αγρότες οι οποίοι έχουν επιστρέψει στα μπλόκα μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ενημερώνουν τους συναδέλφους τους.

Δεν είναι ικανοποιημένοι οι αγρότες οι οποίοι έχουν επιστρέψει στα μπλόκα μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ενημερώνουν τους συναδέλφους τους.

Δεκάδες αγρότες που συγκεντρώθηκαν στον Πλατύκαμπο μίλησαν για κοροϊδία καθώς δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα από τη συνάντηση.

Συνελεύσεις στη Θεσσαλία την Τετάρτη

Σε Πλατύκαμπο, Τρίκαλα, Καρδίτσα αναμένονται νέες γενικές συνελεύσεις την Τετάρτη, όπου αναμένεται να τεθεί ξανά επί τάπητος η πρόταση της καθόδου με τρακτέρ στην Αθήνα, την επόμενη Δευτέρα.

Θα γίνουν νέες γενικές συνελεύσεις και στον Πλατύκαμπο, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα. Στις συνελεύσεις θα τεθεί και η πρόταση της καθόδου με τρακτέρ στην Αθήνα, την επόμενη Δευτέρα.

«Θα πάρουμε τις αποφάσεις στα μπλόκα μας. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας μας πρέπει να συνεχιστεί» ανέφερε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της πανελλήνιας επιτροπής των μπλόκων.

Στήνεται συντονιστικό στη Μακεδονία – Κλιμακώνουν τα μπλόκα

Ανικανοποίητοι με τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, δηλώνουν και οι Μακεδόνες Αγρότες.

Μετά τη συνέλευση στα Νέα Μάλγαρα που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η απόφαση είναι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και να συσταθεί ένα όργανο σε επίπεδο Μακεδονίας που θα συνεδριάσει για να αποφασίσει μπλόκα παντού. Το πρώτο μπλόκο μετά τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη σημειώνεται στον τελωνειακό σταθμό των Ευζώνων από τις 8 μέχρι τις 9 το βράδυ μόνο για τα φορτηγά.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο Γιάννης Παναγής, αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου, σημείωσε: «Σε μια διαπραγμάτευση πάντα κάτι κερδίζεις, αλλά εμείς δεν έχουμε περιθώρια να χάσουμε. Όλα αυτά οι μόνοι αρμόδιοι είναι να τα αποφασίσουν οι ίδιοι οι αγρότες»

Κλιμάκωση και Σε Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα

Αντίστοιχη είναι η κατάταση και σε Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα.

Οι αγρότες του Αιγίου αναμένεται να κλείσουν και πάλι τη νέα Εθνική Οδό. Αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με μεγαλύτερη διάρκεια μπλόκων σε δρόμους και κυρίως εθνικές οδούς. Η πρόταση που θα φύγει από το Αίγιο προς τα υπόλοιπα μπλόκα είναι η συνέχιση των κινητοποιήσεων με πιο δυναμικό τρόπο.

Ανάλογο κλίμα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων επικρατεί και στις εν εξελίξει συνελεύσεις σε Αγρίνιο και Πύργο. Η πρόταση που θα φτάσει στην Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων είναι να πάνε στην Αθήνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

[ad_2]

Source link

Related posts

Σοκαριστικό βίντεο ενδοοικογενειακής βίας: 45χρονη κακοποιούσε ανηλεώς τον σύζυγό της επί 20 χρόνια | Ειδησεις

Μεσολόγγι: Και ο στρατός στις έρευνες – Στο μικροσκόπιο οι κάλυκες που εντοπίστηκαν κοντά στη σορό του Μπάμπη | Ειδησεις

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 18χρονο [vid] | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο