AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Ευχαριστήριο για τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγρινίου

[ad_1]

Με την παρούσα επιστολή αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις δημόσιες  ευχαριστίες μου σε κάποιους ανθρώπους για την αμέριστη φροντίδα, την υψηλή επιστημονική τους επάρκεια και κατάρτιση αλλά  κυρίως το ανθρώπινο ήθος με το οποίο προσέγγισαν το πρόβλημα υγείας μου και έφεραν με επιτυχία εις πέρας το δύσκολο χειρουργείο μου.

Παρά τις δυσκολίες που χαρακτηρίζουν το σύστημα υγείας και κατά συνέπεια τους υπηρετούντες αυτό, διαπίστωσα μέσα από την εμπειρία μου αυτή τις ανιδιοτελείς και ακούραστες υπηρεσίες που δόθηκαν σε μένα αλλά και που καθημερινά δίνονται σε πολλούς ασθενείς.

Ειδικότερα, ευχαριστώ όλο το προσωπικό της χειρουργικής και της ορθοπαιδικής κλινικής και ειδικότερα τον εξαίρετο νευροχειρούργο κ.Μπακόπουλο καθώς και την αναισθησιολόγο την Μαρία Καλουδιώτη για την άριστη επιστημονική τους επάρκεια , το ήθος τους και  το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει απέναντι στους ασθενείς.

Να ευχηθώ σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα που δίνουν καθημερινά.

Με εκτίμηση και τις θερμότερες ευχαριστίες

Σωτήρης Λάχας

Κάτω Μακρυνού

[ad_2]

Related posts

Χριστίνα Σταρακά: Ιστορική δικαίωση για τους ελαιοπαραγωγούς Αιτωλ/νίας και όλης της χώρας η απόφαση του ΣτΕ για την ΠΟΠ Ελιά Καλαμών

aitoloakarnanianews

Γνωστός επιχειρηματίας το θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης στη Μάνδρα

aitoloakarnanianews

Ο Δήμος Αγρινίου διοργανώνει τον 3ο διαγωνισμό συγγραφής θεατρικού μονολόγου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο