AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ζημιές από την κακοκαιρία στην Αργολίδα: Πλημμύρισαν δρόμοι, έπεσαν δέντρα (vid)

[ad_1]

Ισχυρή καταιγίδα χτύπησε την ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου και του Άργους το μεσημέρι της Παρασκευής (10/11).

Δυνατό μπουρίνι ξέσπασε τις μεσημεριανές ώρες στο Ναύπλιο ενώ ισχυρή βροχή εκδηλώθηκε και στην περιοχή του Άργους. Ο δυνατός αέρας συνοδευόμενος από ισχυρή βροχή και χαλάζι που έπληξε πολλές περιοχές προκάλεσαν αρκετές ζημιές.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο Ναύπλιο πλημμύρισαν δρόμοι, δέντρα έπεσαν ενώ η Πυροσβεστική κλήθηκε να επέμβει σε ορισμένες περιπτώσεις. Αν και η καταιγίδα δεν είχε μεγάλη διάρκεια, προκλήθηκαν αρκετές ζημιές σε εξοπλισμό καταστημάτων και κατοικιών.

Ο δυνατός αέρας έριξε αρκετά δέντρα σε Άργος, Μύλους, Λυγουριό, Τροιζηνία με την πυροσβεστική να επιχειρεί το κόψιμο κορμών για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης της ΕΜΥ, κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, καθώς και οι ενισχυμένοι άνεμοι στα πελάγη.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει θέσει σε ετοιμότητα τον μηχανισμό της στις 5 Περιφερειακές Ενότητες, καλεί δε τους πολίτες να λάβουν μέτρα προστασίας και να ακολουθούν τις οδηγίες που ενδεχομένως εκδοθούν από τις αρμόδιες Αρχές.

[ad_2]

Source link

Related posts

Stoiximan Super League: Ανακοινώνεται το πρόγραμμα των play out μετά την έφεση του Βόλου

Άρης: Ο Μανού Γκαρθία επέστρεψε μετά από 354 ημέρες!

Ορτα: «Όλοι μαζί σαν ομάδα πρέπει να δώσουμε τις σωστές απαντήσεις»

Αφήστε ένα σχόλιο