AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Χωρίς κατηγορία

Ζητείται γυναίκα έμπειρη, τρυφερη και ευγενική για φροντίδα παιδιών (4ωρο/25€ την μέρα)

Αναζητούμε μια γυναίκα έμπειρη, τρυφερη, ευγενική, καθαρή, ηρεμη και γλυκεια. Με αγαπη στην καρδια της, γεναιοδωρη συναισθηματικα και με ορεξη για παιχνιδι.

Το ωραριο ειναι καθημερινα 15:15-19:15. Δηλαδη 4 ωρες. Καποιες φορες λιγο περισσότερο μετά από συνεννόηση. Αμοιβη 25€/ημερα

Τα παιδια (αγόρια 5-10 ετων) είναι πολύ ευγενικά και ήρεμα. Ερχονται σπιτι 15:45 οποτε η φροντιστής εχει 30’ μονη της στο σπιτι πριν να ερθουν, για να κανει τα υπολοιπα καθήκοντά της ηρεμια.

Τα καθηκοντα ειναι:

-Επιβλεψη του μεγάλου παιδιού (Δ’ δημοτικού) στο λιγο homework που εχει. Το παιδί μελετάει κυρίως στο σχολείο και έρχεται γενικά διαβασμένο. Max 45′
-Απασχόληση και παιχνιδι με τον μικρο την υπολοιπη ωρα.
-Οταν ο μικρος παει δραστηριοτητες (2 φορες την εβδομαδα), τοτε η φροντιστής αναλαμβάνει πλυντηριο/απλωμα/τακτοποιηση ρουχων. Σιδερώνουμε μόνο τα λεπτά μπλουζάκια τους (max 30′ /εβδομάδα).
-Μαγειρεμα ενα απλο φαι πριν ερθουν τα παιδια. Πολύ απλές δοκιμασμενες, συνταγές εως 20 λεπτά μαγειρεμα. Η’ απλή προετοιμασία φαγητού για να το μαγειρέψουμε εμείς οι ίδιοι το βράδυ.

Αν υπαρχει αυτοκινητο θα βοηθησει στις μετακινησεις, αν και τις κυρίως τις αναλαμβάνει ο πατέρας των παιδιών.

Μένουμε στο Παλαιό Φάληρο, 3′ απο στάση ΤΡΑΜ και Λεοφορείων.

 

Πληροφορίες ΕΔΩ

Δες ΕΔΩ όλες τις Αγγελίες Εργασίας

Source link

Related posts

Ζητούνται Άτομα για μετρήσεις παροχών

Εργάτες Παραγωγής ζητούνται από την Creta Farms

Ζητούνται Υπάλληλοι, Πωλητές/Πωλήτριες από JYSK, LEROY MERLIN, ΓΕΡΜΑΝΟ, super market, εταιρείες, καταστήματα κ.α. (7 αγγελίες)

Αφήστε ένα σχόλιο