AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Η άγνωστη κίνηση ανθρωπιάς προς τον Γιώργο Λαμπάτο

[ad_1]

Μια άγνωστη κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος προς τον Γιώργο Λαμπάτο, όταν ο ηθοποιός έκανε γνωστό ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα διαβίωσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο δημοφιλής τραγουδιστής ένα ποσό ύψους 2.000 ευρώ και ζήτησε να μην γίνει γνωστό. Ωστόσο, η κίνηση ανθρωπιάς αποκαλύφθηκε.

«Ένα από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ο Γιώργος Λαμπάτος ήταν από τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας του Νίκου Οικονομόπουλου. “Θα ήθελα να σας συναντήσω για να σας δώσω κάτι”, ήταν τα λόγια του άγνωστου άντρα που τηλεφώνησε στον ηθοποιό.

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Λαμπάτος - Η δημόσια έκκληση προς τον Μάρκο Σεφερλή

Το ραντεβού κλείστηκε λίγα μέτρα πιο πάνω από το σπίτι του ηθοποιού, στην περιοχή της Αχαρνών. Εκεί ένας άντρας με εγκάρδιο χαιρετισμό σφίγγει το χέρι του Γιώργου Λαμπάτου και του λέει “αυτά τα χρήματα σας τα δίνει ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Σας παρακαλώ δεχτείτε τα, αλλά δεν θα ήθελε ο ίδιος να το αναφέρετε πουθενά”.

«Ο ηθοποιός άρχισε να κλαίει και να ευχαριστεί τον άγνωστο άντρα που του έδωσε τον φάκελο με τα χρήματα», αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

«Όταν πήγε στο σπίτι ο Γιώργος και άνοιξε το φάκελο, βρήκε μέσα 2.000 ευρώ. Τα έχασε και άρχισε να κλαίει πάλι, γιατί με τα χρήματα εκείνα πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, λογαριασμούς ρεύματος και ότι είχε πάρει βερεσέ από το κοντινό παντοπωλείο», είπε στην Espresso στενός φίλος του ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης:

«62 κλείστε πόρτες, είμαστε έτοιμοι»: Σοκάρουν νέα ηχητικά ντοκουμέντα από την τραγωδία των Τεμπών

Κορίνα Τσοπέη: Η μοναδική Ελληνίδα «Μις Υφήλιος» στο ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά


[ad_2]

Source link

Related posts

“Ήταν ο καλλιτεχνικός μου πατέρας” – Ο Τάσος Ιορδανίδης μιλά για τον χαμό του ηθοποιού

Η Μαράια Κάρεϊ πήγε στα Grammy με… αμάξι του γκολφ λόγω απίστευτης κίνησης και έντονης καταιγίδας

Έγκυος η Ελισάβετ Σπανού – Περιμένει το πρώτο της παιδί

Αφήστε ένα σχόλιο