AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Θέλω να βλέπω μπάλα: Με γκολ στα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Άρης-ΠΑΟΚ

[ad_1]

Σαββατοκύριακο με… Θέλω να βλέπω μπάλα και επιλογές που θα μας στείλουν στο ταμείο!

«Θέλω να βλέπω μπάλα με γκολ ανατροπής» αναφέρει το τραγούδι στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Novibet, το οποίο έχει γίνει ήδη… σύνθημα στα χείλη του κόσμου, σε μια από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο αυτό το σύνθημα θα συντροφεύσει τις στοιχηματικές μας επιλογές!

Ίντερ – Βερόνα: Η ομάδα του Μιλάνου, στην έδρα της, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα – λογικά μιλώντας πάντα – και περιμένουμε να πάρει μια άνετη νίκη απέναντι στη Βερόνα που παλεύει για την παραμονή της. Οι νερατζούρι από την άλλη έχουν ως κίνητρο να διατηρηθούν μόνοι και… ωραίοι στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Στο bet builder της Novibet η νίκη της Ίντερ με 1/1 και over 2,5 προσφέρεται σε απόδοση 2.02.

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Οι πράσινοι με την αύρα του Τερίμ και τη φόρα από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν να διατηρηθούν σ΄αυτήν την τροχιά. Ο Παναιτωλικός πήρε μεγάλη νίκη επί του Πανσερραϊκού στην εμβόλιμη αγωνιστική αλλά η… πίστα με το τριφύλλι έχει άλλες απαιτήσεις και περιμένουμε από τους γηπεδούχους να έχουν άλλο ένα εύκολο απόγευμα στο σπίτι τους. Νίκη με over 2,5 στη Novibet σε απόδοση 1.7.

Αρης-ΠΑΟΚ: Ο πληγωμένος Άρης μετά το κάζο της Τρίπολης θέλει να βγάλει αντίδραση, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι σε τρελή φόρμα και είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα του πρωταθλήματος. Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι όμως και περιμένουμε Goal/Goal με τη Novibet να το πληρώνει 1.86. Αρκετά υψηλά για το κίνητρο που έχουν κι οι δύο.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Κι οι δύο δεν διανύουν το καλύτερό τους φεγγάρι – πόσω δε οι γηπεδούχοι οι οποίοι ηττήθηκαν στη Λαμία και έμειναν πίσω στη βαθμολογία με γκέλα ολκής. Στο Φάληρο δεν θα υπάρχει κόσμος – όπως και σε όλα τα γήπεδα – κι αυτό παίζει πάντα το ρόλο του σε τέτοιου είδους ματς. Και εδώ θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 1.81 στη Novibet.

Ρόμα-Αταλάντα: Ο Μουρίνιο αποχαιρέτησε το 2023 με ήττα από τη Γιουβέντους και περιμένουμε το νέο έτος να τον βρει με νίκη – έστω και δύσκολα – απέναντι στην Αταλάντα. Είναι ένα ντέρμπι με ορίζοντα την 5άδα και θα πάμε με την ομάδα της Ρώμης με τον 1 στη Novibet να είναι στο 2.35.

Advertorial

[ad_2]

Source link

Related posts

Αλμέιδα: «Όσο περνούσε η ώρα έπεφτε ο ρυθμός μας και κάναμε λάθη» (vid)

Τσέλσι: Θέλει να… πασάρει τον Λουκάκου στους Σαουδάραβες και αξιώνει 60 εκατ. ευρώ

Miami Open: Τα στιγμιότυπα της ήττας του Τσιτσιπά από τον Σαποβάλοφ

Αφήστε ένα σχόλιο