AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

«Κάθε κράτος του ΝΑΤΟ έχει στρατιωτικό προσωπικό στην Ουκρανία»!! Δήλωση-σταθμός

[ad_1]

Έχει και η Ελλάδα;;;;

Οι Ευρωπαίοι στρατιώτες δεν θα λάβουν μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, μια τέτοια επιλογή έχει ήδη αποκλειστεί, δήλωσε ο Εσθονός υπουργός Άμυνας Hanno Pevkur.

«Εκπαιδεύουμε Ουκρανούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, 1.500 Ουκρανοί έχουν ήδη εκπαιδευτεί εδώ στην Εσθονία και ένας μεγάλος αριθμός στην Πολωνία.

Το ερώτημα είναι αν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο στην Ουκρανία για να επιταχύνουμε την εκπαιδευτική διαδικασία, επειδή κάθε ταξίδι πέρα ​​από τα σύνορα απαιτεί Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι στρατιώτες θα πολεμήσουν στα χαρακώματα στην Ουκρανία. Αυτή η επιλογή έχει ήδη αποκλειστεί», είπε στην εφημερίδα Die Presse.

Ο Πεβκούρ πρόσθεσε ότι τα λόγια του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν για την αποστολή του στρατού στην Ουκρανία «αναφέρονται κυρίως στην εκπαίδευση».

«Η πραγματικότητα είναι ότι κάθε κράτος μέλος του ΝΑΤΟ έχει ήδη στρατιωτικό προσωπικό στην Ουκρανία, όπως στρατιωτικούς ακόλουθους ή άτομα που πηγαίνουν στην Ουκρανία κατά καιρούς», αποκάλυψε ο ίδιος, σε μία δήλωση που κάνει τον γύρο των ρωσικών μέσων.

Πρόσφατα εξάλλου ο ίδιος ο Πούτιν είχε αποκαλύψει πως νατοϊκό στρατιωτικό προσωπικό πεθαίνει σε μεγάλους αριθμούς μέσα στην Ουκρανία!

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του:

απεμπε-EPA-ANP photo


[ad_2]

Source link

Related posts

Το Ισραήλ σχεδιάζει ζώνη ασφαλείας – νεκρή ζώνη στην παραμεθόριο της Γάζας μετά τον πόλεμο

aitoloakarnanianews

Θα πάρουν κλειδωμένα τα F-35 οι Έλληνες;

aitoloakarnanianews

ΤΟΥΡΚΙΑ : Χώρα υψηλού κινδύνου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και χρηματοδότηση τρομοκρατίας

Αφήστε ένα σχόλιο