AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Κόρτνεϊ Κοξ: Καταρρακωμένη στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

[ad_1]

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, η Κόρτνεϊ Κοξ εντοπίστηκε από τις κάμερες στην πρώτη της δημόσια έξοδο. Η “Μόνικα”, όπως παρατηρούμε στο βίντεο που δημοσίευσε το TMZ και σχολιάζουν και τα αμερικανικά μέσα, εμφανίσθηκε καταρρακωμένη, μετά την ξαφνικώ απώλεια του “Τσάντλερ” της.

Η ηθοποιός απαθανατίστηκε τη στιγμή που έφευγε από το πολυτελές εστιατόριο Nobu στο Λος Άντζελες μετά από δείπνο με τον σύντροφό της Τζόνι Μακντέντ και την παρέα τους το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα

Η Κόρτνεϊ Κοξ είναι η πρώτη από τα μέλη της παρέας των Friends που απαθανατίστηκε μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, αλλά και μετά την κοινή τους ανακοίνωση. Οι πέντε φίλοι και συμπρωταγωνιστές του «Τσάντλερ Μπινγκ» εξέδωσαν την πρώτη τους ανακοίνωση μετά τον θάνατο του ηθοποιού το Σάββατο, σε ηλικία 54 ετών.

Οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ, Ντέιβιντ Σουίμερ στην κοινή δήλωσή τους τονίζουν ότι ήταν μια οικογένεια με τον Μάθιου Πέρι, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά που έγινε τηλεοπτικό φαινόμενο.

«Είμαστε τόσο απόλυτα συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από απλοί συμπρωταγωνιστές. Είμαστε οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα πάρουμε χρόνο για να πενθήσουμε και να διαχειριστούμε αυτή την ανυπολόγιστη απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όταν θα είμαστε σε θέση. Για την ώρα, οι σκέψεις μας και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Μάτι, τους φίλους του και όλους όσοι τον αγαπούσαν σε όλο τον κόσμο», έγραψαν στην κοινή τους ανακοίνωση, ενώ μέχρι και σήμερα τηρούν σιγή ιχθύος στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Milky Way: “Βροχή” τα σχόλια για τη νέα σειρά του Mega και το “ξύπνημα της ελληνικής τηλεόρασης”

Αλλαγή του καιρού από το απόγευμα – Ποιες περιοχές θα χτυπήσει μέχρι το βράδυ του Σαββάτου

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές – Ψάχνει τον αντικαταστάτη του ο ΣΚΑΪ


[ad_2]

Source link

Related posts

“Η γυναίκα μου με έσωσε από τον γκρεμό”

Γυναίκα υιοθετεί έναν σιβηρικό λύγκα – ΒΙΝΤΕΟ

Έκπληκτος με το δώρο που του πήρε η Κατερίνα Ζαρίφη για τη γιορτή του

Αφήστε ένα σχόλιο