AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Λαμπερή πρεμιέρα για Τερλέγκα, Κονταρό, Κατσίγιαννη

[ad_1]

Μέσα από ένα ανεπανάληπτο σμίξιμο του λαϊκού ρεπερτορίου και της νεοελληνικής παράδοσης άνοιξε η αυλαία του Cabana live stage την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στην οδό Καυτατζόγλου 46, στο κέντρο της Αθήνας.

Μια μεγάλη μουσική γιορτή ξεκίνησε με τη διασκέδαση να απογειώνεται. Ο Βασίλης Τερλέγκας, η Τζένη Κατσίγιαννη και ο Θεόδωρος Βερλής, «υποδέχονται» κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην παρέα τους τον μοναδικό λυράρη Μανώλη Κονταρό και οι νύχτες γίνονται γιορτή, παίρνοντας την όψη της αυθεντικής οικογενειακής διασκέδασης.

Ο Μανώλης Κονταρός είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της κρητικής μουσικής και έχει τραγουδήσει πολλά κομμάτια για την παράδοση του τόπου του. Ο σπουδαίος μουσικός καταφέρνει κάθε φορά να ταξιδεύει το κοινό στα κρητικά παραδοσιακά τραγούδια, στη μαγεία του ριζίτικου και στα μεθυστικά μονοπάτια του δημοτικού μας τραγουδιού. Ο γνωστός λυράρης από το Ρέθυμνο στο πέρασμα του χρόνου κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου και να κάνει μεγάλες επιτυχίες.

Αυτή η μουσική παρέα μαζί με τους Αντώνη Λώκο Κωνσταντίνα Στογιάννη και Αναστασία Κελεσίδη υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικά βράδια γεμάτα διασκέδαση και πολύ κέφι.

Εικόνες από την χθεσινή πρεμιέρα

[ad_2]

Source link

Related posts

Έξυπνα μυστικά μαγειρικής που θα σας λύσουν τα χέρια! (video)

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του «Τσάντλερ» εξετάζουν οι Αρχές – Τα συγκινητικά «αντίο»

“Ένα παιδί φέρνει σύγχυση – Xρειαστήκαμε βοήθεια από ειδικό, δεν είναι ντροπή”

Αφήστε ένα σχόλιο