AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Λουκά: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, ήμασταν καλύτεροι»

[ad_1]

Ο προπονητής της ΑΕ Ζακακίου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Δόξα (4/1,1-1) υποστηρίζοντας πως περίμενε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από την ομάδα του.

Ο Λιάσος Λουκά εμφανίστηκε αρκετά απογοητευμένος μετά τη λήξη του ΑΕΖ – Δόξα, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Ο Κύπριος τεχνικός υπογράμμισε πως οι παίκτες του ήταν καλοί και θα μπορούσαν να είχαν πάρει αποτέλεσμα, ωστόσο δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους.

Τέλος, μίλησε για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και είχαμε την κατοχή. Δεν μπορούμε να καθαρίσουμε τα παιχνίδια. Σε κάθε παιχνίδι δεχόμαστε γκολ. Οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν πολύ και είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια. Πρέπει να βρούμε τρόπο να κρατάμε το μηδέν. Με όλες τις ομάδες από την μέση του πίνακα και κάτω προηγηθήκαμε και δεν νικήσαμε. Οι ευθύνες είναι δικές μου. Δουλεύουμε πολύ… Θα ενισχυθεί η ομάδα για να μεγαλώσει το ρόστερ. Θα πολεμήσουμε όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς… Κοιτάμε μπροστά… Έρχονται παιχνίδια στη σειρά με ομάδες της πρώτης εξάδας και σε κάθε ένα από αυτά θα παλέψουμε, θα δώσουμε τα πάντα για να έχουμε βαθμολογικό όφελος

Αυτός είναι ο στόχος, η ενίσχυση. Κάποιοι παίκτες, ενώ συμφωνήσαμε, μας άφησαν εκτεθειμένους. Έγινε υπέρβαση από την διοίκηση, ήμασταν έτοιμοι από καιρό…, μας άφησαν εκτεθειμένους και τώρα ξανά από την αρχή.»

[ad_2]

Source link

Related posts

Η εξήγηση της απόδοσης του Ολυμπιακού και η ανεξήγητη απόδοση του ΠΑΟΚ | Blog – Βασίλης Σαμπράκος

Το Ισραήλ ενέκρινε 4ήμερη κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας: Απελευθερώνονται 50 όμηροι της Χαμάς

ΠΑΟΚ: Άρης όπως Ντινάμο με τον «δικέφαλο» να σκέφτεται τον φορ… | Blog – Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Αφήστε ένα σχόλιο