AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Λουκέτο από 23/10 και το υποκατάστημα ΕΛΤΑ Παραβόλας

[ad_1]

Τα πρώτα 25 ταχυδρομικά καταστήματα έκλεισαν με το πλάνο να προβλέπει ότι ρολά θα κατεβάσουν αρκετά ακόμη χωρίς ωστόσο να έχει ακόμα ανακοινωθεί ακριβής αριθμός.

Μετά τα λουκέτα στον Άγιο Κωνσταντίνο, Παναιτώλιο, Πάλαιρο, Πλάτανο Ναυπακτίας, Ματαράγκα και Κατούνα σειρά πήρε η Παραβόλα αφού  από την διοίκηση αποφασίστηκε η αναστολή της συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Παραβόλας Αιτωλοακαρνανίας από 23/10/2023 στο πλαίσιο, όπως αναφέρεται στην απόφαση, ανάγκης αναδιοργάνωσης του Δικτύου των Ταχυδρομικών Καταστημάτων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Διανομής Αττικής, Στερεάς Ελλάδας και Αιτωλοακαρνανίας.

Το κλείσιμο αυτών των καταστημάτων πέραν από τις αντιδράσεις έχει δημιουργήσει μεγάλη ταλαιπωρία στους κατοίκους. Για παράδειγμα οι κάτοικοι της Παλαίρου , Κατούνας και των ευρύτερων περιοχών βιώνουν μια απίστευτη ταλαιπωρία μετά το κλείσιμο των υποκαταστημάτων ΕΛΤΑ, καθώς καθημερινά εξυπηρετούσαν όλες τις γύρω περιοχές των δημοτικών ενοτήτων Παλαίρου  και Μεδεώνος  και τους επισκέπτες που παραθερίζουν τους καλοκαιρινούς μήνες στη περιοχή της Παλαίρου. Τώρα για τις οποιεσδήποτε συναλλαγές τους είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν στη Βόνιτσα, με δεδομένο την έλλειψη συχνών δρομολογίων των μέσων μεταφοράς.

[ad_2]

Related posts

Καιρός: Γενικά αίθριος και την Τρίτη – Πού θα σημειωθούν βροχές

aitoloakarnanianews

e-ΕΦΚΑ: Νέα υπηρεσία για παρακολούθηση του αιτήματος για σύνταξη

aitoloakarnanianews

Πάνω από 2 εκατομμύρια φορολογούμενοι απειλούνται με κατασχέσεις

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο