AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Μάχες σώμα με σώμα στη Γάζα! Στην πιο δύσκολη φάση του ο πόλεμος, vid

[ad_1]

Πληθαίνουν οι επιχειρήσεις «εκκαθάρισης» του ισραηλινού στρατού στο έδαφος της Γάζας.

Μαίνονται οι μάχες του ισραηλινού στρατού (IDF) με άντρες της Χαμάς, στο εσωτερικό της Λωρίδας της Γάζας, στο βόρειο τμήμα της περιοχής.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας (IDF) ανέφεραν ότι συνεχίζουν τις «χερσαίες επιχειρήσεις στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας» και ότι συγκρούστηκαν με ενόπλους της Χαμάς εντός της Γάζας, οι οποίοι πυροβόλησαν εναντίον στρατιωτών.

«Τρομοκράτες που πυροβόλησαν εναντίον [ισραηλινών] στρατιωτών, σκοτώθηκαν, καθώς και τρομοκράτες που εντοπίστηκαν στην ακτογραμμή στη Λωρίδα της Γάζας κοντά στην περιοχή Ζικίμ στο νότιο Ισραήλ».

«Σφοδρές μάχες» είναι σε εξέλιξη στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας μεταξύ μαχητών της Χαμάς και των ισραηλινών δυνάμεων, ανακοίνωσε η παλαιστινιακή οργάνωση.

«Οι μαχητές μας αυτή τη στιγμή δίνουν σφοδρή μάχη με αυτόματα και αντιαρματικά όπλα, με τις κατοχικές δυνάμεις που πραγματοποίησαν επιδρομή στη βορειοδυτική Γάζα», ανέφερε από την πλευρά της η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ, στην ανακοίνωσή της.

Νωρίτερα την Κυριακή οι Ταξιαρχίες ανέφεραν ότι εκτόξευσαν «βλήματα όλμων και ρουκέτες» εναντίον στρατιωτικής ισραηλινής θέσης στο Ερέζ, την κυριότερη μεθοριακή διάβαση μεταξύ Ισραήλ και Γάζας, η οποία παραμένει κλειστή από το ξέσπασμα του πολέμου, στις 7 Οκτωβρίου.

(απεμπε-EPA photo)


[ad_2]

Source link

Related posts

CENTCOM για πλοίο που βυθίστηκε στην Ερυθρά Θάλασσα: «Οι περίπου 21.000 τόνοι λιπασμάτων κίνδυνος για το περιβάλλον»

Ο ισραηλινός στρατός στο κέντρο της Γάζας

Ο Πούτιν κατέβασε πολεμικά του πλοία στο Ιράν! Όχι τυχαία… vid

Αφήστε ένα σχόλιο