AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βιλερμπάν 98-90: «Οδήγησε» ο Μπάλντγουιν

[ad_1]

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υπέταξε τη Βιλερμπάν επικρατώντας με 98-90, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή σε ρόλο ηγέτη τον Μπάλντγουιν.

Στο Βελιγράδι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχτηκε τη Βιλερμπάν στην 30η αγωνιστική της Euroleague και κατάφερε έχοντας ηγέτη τον Γουέιντ Μπάλντγουιν με Double Double (30 πόντους και 10 ασίστ) να πάρει τη νίκη, έχοντας επιβληθεί με σκορ 98-90.

Μακάμπι – Βιλερμπάν: Το ματς

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν να μπαίνουν πιο δυνατά στον αγώνα και στα πρώτα πέντε λεπτά μπόρεσαν να αποκτήσουν το προβάδισμα, έχοντας μάλιστα διαφορά ασφαλείας με το σκορ στο 14-9 (4:59). Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο βρήκαν τρόπο να απαντήσουν και «ροκάνισαν» τη διαφορά σε απόσταση ενός καλαθιού, με την περίοδο να ολοκληρώνεται 23-21.

Η Μακάμπι είχε τον τρόπο ώστε να διατηρήσει έστω και οριακά το πάνω χέρι στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου. Στο 4:38 το παιχνίδι ήταν στο 37-35 ενώ η Βιλερμπάν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου πήρε το προβάδισμα με 49-47, σκορ με το οποίο οι δύο σύλλογοι πήγαν στα αποδυτήρια.

Με την επιστροφή των παικτών για το δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και στα μισά της τρίτης περιόδου ανέβασαν τη διαφορά στο +10 (64-54, 4:35). Αυτή τη φορά όμως ήτα η σειρά της Μακάμπι να βγάλει αντίδραση και να πλησιάσει εκ νέου σε απόσταση καλαθιού, στο 69-66.

Ο ρυθμός συνέχισε να είναι συναρπαστικός και στο τελευταίο δεκάλεπτο αφού τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι δεν άφηναν στιγμή τον έναν από τον άλλον να ξεφύγει. Στο 3:04 πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας το σκορ ήταν στο 84-82 υπέρ της Μακάμπι, η οποία είχε τις δυνάμεις να παραμείνει σε θέση «πλοηγού» και να επικρατεί τελικά με 98-90.

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 47-49, 66-69, 98-90

Τα στατιστικά της Μακάμπι

Τα στατιστικά της Βιλερμπάν

[ad_2]

Source link

Related posts

Αστάματητοι οι Μάτζικ, με Ζάιον οι Πέλικανς (vids)

ΠΑΣ Γιάννινα: Ξεκίνημα με απουσίες οι Ηπειρώτες

Κύπελλο: Μέχρι τις 20 Γενάρη θα οριστικοποιηθεί η έδρα του τελικού, σκέψεις για αλλαγή στο format με τους μεγάλους του χρόνου

Αφήστε ένα σχόλιο