AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μπαρτζώκας: «Είχαμε δύο επώδυνες ήττες, αλλά ανακάμψαμε»

[ad_1]

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Βελιγράδι όπου αγωνίζεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με σκορ 79-74 και ξεκίνησε νικηφόρα την «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, στάθηκε στις απώλειες που έχει η ομάδα του αλλά και στο πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι παίκτες του κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση μετά από μία περίοδο με άσχημα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι δείξαμε τι δουλεύαμε όλη την εβδομάδα. Έχουμε ένα πολύ μικρό ροτέισιον λόγω των τραυματισμών. Δεν έχουμε τον Μιλουτίνοφ και τον ΜακΚίσικ, χάσαμε τον Ουίλιαμς – Γκος με τραυματισμό και τον Πίτερς με φάουλ. Μίκρυνε το ροτέισιόν μας. Η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα, μπόρεσε να επιστρέψει. Όμως, πήραμε μια σημαντική νίκη και αυτό κρατάμε. Είχαμε δύο επώδυνες ήττες, αλλά ανακάμψαμε. Η Μακάμπι είναι δυνατή και έμπειρη ομάδα. Έχει αλλάξει πολλά μετά την αλλαγή προπονητή. Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε ένα παιχνίδι τη φορά και να πάμε στο επόμενο ματς».

[ad_2]

Source link

Related posts

F1 – Μεξικό: Δύο στα δύο για Φερστάπεν στα ελεύθερα της Παρασκευής

ΑΕΚ: Με καθυστέρηση μιας ώρας, λόγω βλάβης στο πούλμαν, αναχώρησε η Ένωση απ΄την Πάτρα

Το γκολ του Οζντόεφ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το VAR

Αφήστε ένα σχόλιο