AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 18χρονο [vid] | Ειδησεις

[ad_1]

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 18χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε με ένα ψαλίδι τον μικρότερο αδελφό του στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Ο 18χρονος φέρεται να κατάφερε θανάσιμο πλήγμα με ψαλίδι στο στήθος του αδελφού του μετά από καυγά που είχαν όταν το θύμα πήρε μία μπλούζα του χωρίς να τον ρωτήσει.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος.

Ο 18χρονος κυνήγησε τον 16χρονο μέσα στο σπίτι και τον κάρφωσε με ψαλίδι

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στη Νέα Σμύρνη. Ένας 16χρονος μαθητής δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον αδελφό για μία μπλούζα. Ο 18χρονος ομολόγησε το έγκλημα και δήλωσε ότι κάρφωσε ένα ψαλίδι στο στήθος του αδελφού του πάνω στον καβγά.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αγόρια τσακώθηκαν σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, το περασμένο καλοκαίρι τα δύο αδέλφια είχαν τσακωθεί πάλι και ο 16χρονος είχε βγάλει σιδερογροθιά, ενώ ο 18χρονος μαχαίρι.

Από τις καταθέσεις προκύπτει ότι τα δύο αδέλφια μάλωσαν για ασήμαντη αφορμή (ο μικρός είχε πάρει μια μπλούζα του μεγάλου, χωρίς να τον ρωτήσει) και ο 18χρονος κυνήγησε τον 16χρονο μέσα στο σπίτι και τον κάρφωσε με ένα ψαλίδι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο στήθος. Ο τραυματίας έφηβος διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Για το τραγικό συμβάν σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση.

[ad_2]

Source link

Related posts

Βόλος: Ποινή φυλάκισης 12 μηνών σε 40χρονο που απείλησε αστυνομικό – «Θα σε καρφώσω, θα σε κατσαβιδιάσω» | Ειδησεις

Συγκλονίζουν οι διάλογοι των Σέρβων πληρωμένων δολοφόνων στην διπλή εκτέλεση στη Βάρη | Ειδησεις

«Στην Ελλάδα είστε μπ… ο καθένας μπορεί να μαχαιρώσει όποιον θέλει» -Σοκάρει ο Νορβηγός δολοφόνος | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο