AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Υγεια

Ξανά στην επικαιρότητα ο Φάουτσι!! Θα κάτσει στο σκαμνί;

[ad_1]

Άρχισαν τα όργανα στις ΗΠΑ…

Ο Δρ Anthony Fauci, ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) και κορυφαίος σύμβουλος δύο προέδρων των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, «εξέπληξε» τον πρόεδρο μιας υποεπιτροπής της Αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων με το «πόσα πολλά…”δεν θυμάται” για τις πρώτες μέρες της επιδημίας».

Τα παραπάνω διαβάζουμε σε τίτλους μεγάλων αμερικανικών ΜΜΕ όπως η New York Post!

Ο εμβολιολάγνος «ειδικός», που συνδέθηκε όσο κανείς άλλος με την τρίχρονη πανδημία, βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα!

Ο 83χρονος Φάουτσι, ήταν «πολύ συνεργάσιμος» την πρώτη ημέρα της διήμερης “συνέντευξής” του με την Επιλεγμένη Υποεπιτροπή της Βουλής για την Πανδημία του Κορωνοϊού, είπε στους δημοσιογράφους ο αμερικανός Βουλευτής του Οχάιο, Brad Wenstrup.

Η υποεπιτροπή του Wenstrup έχει επικεντρωθεί ιδιαίτερα στις προσπάθειες του Fauci και του πρώην Διευθυντή των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH) Francis Collins να φιμώσουν τις αντίθετες απόψεις σχετικά με τη λεγόμενη «θεωρία εργαστηριακής προέλευσης του COVID-19», επικαλούμενη εσωτερικές επαφές από τους κορυφαίους αξιωματούχους υγείας που αποκάλυψε ότι είχαν ωθήσει τους επιστήμονες να συντάξουν μια εργασία στο περιοδικό Nature Medicine που καταρρίπτει τη θεωρία στις αρχές του 2020.

Η επιτροπή για τον COVID κάλεσε επίσης προς κατάθεση έναν από τους κορυφαίους συμβούλους του Fauci τον Οκτώβριο επειδή «πιθανότατα χρησιμοποίησε το προσωπικό του email για να διαγράψει έγγραφα προέλευσης COVID και να αποφύγει τους νόμους [Freedom of Information Act]».

Το Γραφείο Λογοδοσίας της Κυβέρνησης εξέδωσε μια έκθεση τον Ιούνιο του 2023 σύμφωνα με την οποία το NIH είχε συνεισφέρει περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια δολάρια σε κινεζικά ερευνητικά ιδρύματα μεταξύ 2014 και 2019 παρά τις σοβαρές ανησυχίες για τη βιοασφάλεια, συμπεριλαμβανομένου του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν.

Αυτή η έρευνα «περιλάμβανε γενετικά πειράματα για το συνδυασμό φυσικών κορωνοϊών νυχτερίδων με ιούς SARS και MERS, με αποτέλεσμα υβριδοποιημένα (γνωστά και ως χιμαιρικά) στελέχη κορωνοϊού», αναφέρει η έκθεση και έκτοτε η χρηματοδότησή της έχει διακοπεί.

Ο Wenstrup αποκάλυψε επίσης ότι θα ρωτήσει τον Φάουτσι σχετικά με τις παραπλανητικές πληροφορίες που έδωσε η κυβέρνηση σχετικά με τη φυσική ανοσία στον κορωνοϊό, την «ανατρεπτική του θέση σχετικά με τις υποχρεωτικότητες της μάσκας, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών» και την απόφαση να κλείσουν τα σχολεία και να επιβληθούν lockdown στις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

απεμπε-EPA-UPI pool photo


[ad_2]

Source link

Related posts

Έχουμε (πάλι) την υψηλότερη κατανάλωση στην Ευρώπη

Ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την ανδρική γονιμότητα

EL – Αγαπηδάκη “Θα έχουμε νέες πανδημίες

Αφήστε ένα σχόλιο