AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 18/10/2023


Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 18/10

Δείτε τις σημερινές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Κριός 21/3 – 20/4

Μια αναποδιά δεν θα την αποφύγεις στα επαγγελματικά σου. Μην πτοείσαι όμως καθώς ένα άλλο σχέδιό σου προχωράει γρήγορα και οι συνεργάτες σου σε στηρίζουν. Έχεις καταφέρει να είσαι ηγέτης σε ό,τι κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις χρόνο με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ήρθε για να μείνει.

Ταύρος 21/4 – 20/5

Είναι σίγουρο πλέον ότι υπολογίζουν την καλή σου δουλειά και ξέρουν πως ό,τι και να γίνει μπορούν να στηριχθούν επάνω σου. Μη στενοχωριέσαι που καθυστερεί κάτι στη δουλειά. Θα έρθει και πολύ καλύτερο. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ζάχαρη με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος μην έχεις άγχος για να μπορέσεις να διαχειριστείς μια γνωριμία.

Δίδυμοι 21/5 – 20/6

Να μην αφήσεις κάποιον συνεργάτη ή φίλο να σε επηρεάσει και κυρίως να σε εμποδίσει να κερδίσεις συμμαχίες για ένα καινούργιο σχέδιο. Δείξε του ποιος έχει το πάνω χέρι και μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια γιατί υπάρχουν δυσκολίες. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά κι αν είσαι αδέσμευτος αφήνεσαι σε νέο πρόσωπο που σε ανεβάζει.

Καρκίνος 21/6 – 22/7

Να χειριστείς μια δύσκολη κατάσταση με διπλωματία. Το σίγουρο είναι πως οι συνεργάτες σου σε εκτιμούν και θέλουν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι καινούργιο ξεκινήσεις. Σήμερα όμως περιορίσου σε τρέχουσες υποχρεώσεις. Θα καταφέρεις τις περισσότερες, οπότε ηρέμησε. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ένα ωραίο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος ένας αιφνιδιασμός σε εκπλήσσει.

Λέων 23/7 – 22/8

Να είσαι ήρεμος και καταδεκτικός καθώς όλα πάνε καλά στα επαγγελματικά σου και το ταμείο σου γεμίζει. Δεν χρειάζεται να δημιουργείς προβλήματα στους συνεργάτες σου με την έπαρσή σου. Το ταίρι σου σε στηρίζει και θα πρέπει να είσαι ευγνώμων που το έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος ο ρομαντισμός σε βοηθάει. Μην αρχίσεις πάλι τους εγωισμούς.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Θα βρεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα στη δουλειά καθώς η σημερινή ημέρα σε βοηθάει, όπως και οι άνθρωποι που είναι γύρω σου. Χρειάζεται να προσέξεις αρκετά στα οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις να επικρίνεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, εμφανίζεται νέα γνωριμία αλλά θα υπάρξει πρόβλημα λόγω μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης.

Ζυγός 23/9 – 22/10

Τα επαγγελματικά σου έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε τάξη, οπότε σου φεύγει αρκετό άγχος. Να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να τους έχεις όλους ικανοποιημένους. Να ακολουθήσεις αυτούς που έχουν δείξει την αφοσίωσή τους τόσο στη δουλειά όσο και σε σένα. Αν είσαι δεσμευμένος τα πας καλά. Αν είσαι αδέσμευτος δεν θέλεις να αφεθείς σε κάτι νέο.

Σκορπιός 23/10 – 21/11

Να μην αρχίσεις τις καχυποψίες σου γιατί δεν κρύβονται παντού εχθροί. Μην καθυστερήσεις να υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία. Μπορείς να εξετάσεις πολύ καλά τους όρους. Δεν είναι απαραίτητο να υπογράψεις εδώ και τώρα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε βγάζει από μια δύσκολη θέση ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Καταφέρνεις να πείσεις τους συνεργάτες σου για κάτι νέο που σκέφτεσαι. Σήμερα θα είναι πιο εύκολο καθώς ένας από τους συνεργάτες σου που έχει δύναμη θα στρέψει το κλίμα υπέρ σου. Μην είσαι υπεραισιόδοξος και μη βιαστείς. Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή σου.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Μια οικονομική πρόταση φαίνεται ενδιαφέρουσα. Μην τη βάλεις στο συρτάρι γι’ αργότερα. Μελέτησέ τη κι αν ο συνεργάτης σου βιάζεται, βάλε και τους δικούς σου όρους και προχώρησέ το. Θα έχεις κέρδος σύντομα. Αν είσαι δεσμευμένος δείξε στοργή και τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην έχεις ανασφάλειες και προχώρα σε μια νέα γνωριμία.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Να έχεις τον νου σου γιατί οι ανταγωνιστές σου παραμονεύουν. Μην ανακοινώνεις πουθενά τα σχέδιά σου γιατί κινδυνεύεις να τα δεις να υλοποιούνται από ανταγωνιστές και θα στενοχωρηθείς. Αν είσαι δεσμευμένος αφέσου στο ταίρι σου και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όποιες εντάσεις νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος γνωρίζεις ένα άτομο που θα σου φέρει αισιοδοξία.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Μείνε μακριά από συγκρούσεις και ακολούθησε τη δική σου διαίσθηση. Μην προσπαθήσεις να διαλέξεις στρατόπεδο γιατί τα πράγματα στη δουλειά θα είναι τεταμένα. Θα έρθει αργότερα η στιγμή που τα πράγματα θα σε πάνε από μόνα τους. Αν είσαι δεσμευμένος θα ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος νέα γνωριμία σε εντυπωσιάζει. Προχώρησε χωρίς ρομαντισμούς.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 18/10/2023.

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


Source link

Related posts

“Δεν ζηλεύω και δεν μπορώ και να δεχτώ τη ζήλια” (Εικόνες)

Κύβος του Ρούμπικ: Πώς μία μέθοδος διδασκαλίας εξελίχθηκε σε… παγκόσμιο φαινόμενο!

“Θα παρουσίαζα με κλειστά μάτια δελτίο ειδήσεων με τον…” (Βίντεο)

Αφήστε ένα σχόλιο