AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ομόνοια – Πάφος 1-1: Έχασαν και οι δύο στο ΓΣΠ, χάθηκε το όνειρο του τίτλου για τους «πράσινους»

[ad_1]

Ομόνοια και Πάφος έμειναν στο 1-1 στο ΓΣΠ (31/3), με το σύνολο του Αναστασίου να χάνει οποιαδήποτε προοπτική προκειμένου να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος Cyta.

Αρκετά ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο και μέσα στα πρώτα λεπτά καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειχνε αρκετά οργανωμένη ώστε να εκδηλώσει κάποια επίθεση. Ο Ικόκο χρειάστηκε να αντικατασταθεί αφήνοντας στη θέση του τον Κβίντα, και πλέον αναμένεται να δούμε το πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα που τον εμπόδισε από το να συνεχίσει στο ματς.

Στο 25ο λεπτό, ο Ζάιρο πάτησε περιοχή και πήρε την μπάλα μετά από μια κόντρα, όμως ο Χαμάς ήταν εκεί και σταμάτησε τον Βραζιλιάνο, διώχνοντας σε κόρνερ πριν εκείνος κάνει το επικίνδυνο γύρισμα.

Λίγο αργότερα (28′), η Πάφος κέρδισε φάουλ σε πολύ ευνοϊκό σημείο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τάνκοβιτς που δοκίμασε να στείλει την μπάλα απευθείας στα δίχτα του Φαμπιάνο. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, ωστόσο, ήταν σωστά τοποθετημένος και πραγματοποίησε μία σωτήρια επέμβαση.

Όσο η Πάφος έδειχνε να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, η Ομόνοια είχε την ευκαιρία να σκοράρει στο 39′, όταν ο Αλιούμ κέρδισε ένα φάουλ που έδινε στους «πράσινους» προϋποθέσεις για γκολ. Ο Μπεζούς έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ίβουσιτς.

Η καλύτερη στιγμή έως τότε στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε στο 42′, με τον Ντράγκομιρ να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Ομόνοιας και να δοκιμάζει μία κεφαλιά που σταμάτησε στο δοκάρι.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο μέρος (45′), οι παίκτες του Αναστασίου πήραν το προβάδισμα ύστερα από πολύ καλή ομαδική συνεργασία. Ο Σίμιτς πήρε την μπάλα εντός περιοχής και την έστειλε συστημένη στα δίχτυα για το 1-0, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Ο Ντράγκομιρ φέρνει το ματς στα ίσα

Πολύ νωρίς η Ομόνοια είχε την ευκαιρία να αυξήσει τον δείκτη του σκορ, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι μετά από χέρι του Μποτσκάι. Ο Μπεζούς ανέλαβε την εκτέλεση αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ίβουσιτς που έπεσε σωστά αποτρέποντας το γκολ.

Στο 58′, ο Ρους εκμεταλλεύτηκε ένα κόρνερ αλλά δεν βρήκε στόχο, σε ένα χρονικό σημείο όπου η Ομόνοια έδειχνε να έχει τον έλεγχο στο ματς. Σχετικά με το πρώτο ημίχρονο, το σύνολο του Αναστασίου είχε δώσει περισσότερο ρυθμό στο παιχνίδι.

Στο 65΄ο Ζάιρο βρέθηκε μπροστά στον Φαμπιάνο αλλά έχασε την ισορροπία του και δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ. Εκμεταλλευόμενος την αποδιοργάνωση στην άμυνα των γηπεδούχων μετά την απειλή του Βραζιλιάνου, ο Ντράγκομιρ έφτασε σε θέση βολής και με ένα σουτ έκανε στο ίδιο λεπτό το 1-1.

Οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν να βγάλουν αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκαν και έβλεπαν πολύ συχνά την περιοχή τους να γεμίζει από τους παίκτες του Καρσέδο, οι οποίοι έπαιρναν περισσότερες πρωτοβουλίες.

Στο 90+1′ οι παίκτες του Αναστασίου έφτασαν πολύ κοντά στο 2-1 όταν ο Σίμιτς έστειλε την μπάλα άουτ μετά από γύρισμα του Κούσουλου.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Φαμπιάνο, Μάθιους (78′ Ψάλτης), Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Αλιούμ (78′ Χαραλάμπους), Κούσουλος, Μπασιρού (84′ Κασάμα), Σίμιτς, Μπέζους (72′ Σεμέδο), Στεπίνσκι (84′ Μπάκιτς).

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Ικόκο (8′ Κβίντα), Γκολντάρ, Ρους, Μπότσκαϊ, Τάνκοβιτς (85′ Κοντρέρας), Ναμ (67′ Μπρούνο), Ντράγκομιρ, Βαλακάρι (85′ Κανέ), Πέπε, Ζάιρο (85′ Τζιάτζια).


[ad_2]

Source link

Related posts

Κορακάκης: «Δείξαμε αντίδραση, δεν δικαιούμασταν να χάσουμε»

ΝτιΆντρε Έιτον: Ένα στρώμα… αέρα ήταν η αιτία που δεν έπαιζε καλά

Μελ: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή»

Αφήστε ένα σχόλιο