AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Eλληνοτουρκικα

Ο ασθενής υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ και η ελληνική «ασθένεια»…

[ad_1]

Στις ΗΠΑ μέλη του Κογκρέσου απαιτούν να μάθουν ,γιατί το Πεντάγωνο άργησε να ενημερώσει για την εισαγωγή του υπουργού Άμυνας στο νοσοκομείο! Ζητούν μάλιστα και παραιτήσεις!

Στην Αθήνα σίγουρα κάποιοι θα καγχάζουν με την ανάγνωση της είδησης!

Στην Ελλάδα του 2024 μία ολόκληρη στρατιωτική βάση έχει…βυθιστεί εδώ και 5 μήνες και ουδείς από την κυβέρνηση, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία έχουν ενημερώσει για το τι έχει χαθεί! Αντιθέτως παραπλανούν υποστηρίζοντας ότι το Στεφανοβίκειο που βυθίστηκε 7 μέτρα παραμένει…λειτουργικό!

Στην Ελλάδα του 2024 , πέντε άνθρωποι, τρεις στρατιωτικοί και δύο πολίτες, χάθηκαν σε μια αποστολή φιάσκο στη Λιβύη και ουδείς μέχρι σήμερα, μήνες μετά, έχει κουνηθεί από τη θέση του!

Στην Ελλάδα του 2024, αποκαλύπτεται ότι ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί το VIP αεροσκάφος σε πτήσεις «μυστήριο» και κανείς πλην κάποιων δημοσιογράφων δεν ρωτούν για το θέμα.

Οι ευθύνες των κομμάτων της αντιπολίτευσης δεν παραβλέπονται ασφαλώς. Με ανακοινώσεις και φευγαλέες δηλώσεις δεν ασκείται έλεγχος.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά ακόμη για να συγκρίνουμε τι συμβαίνει σε άλλες χώρες της Δύσης και τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Όπου διάφοροι πολιτικοί και πολιτικάντηδες συχνά μας κάνουν μάθημα για το πως «πρέπει να γίνουμε Ευρώπη». Ίσως θα πρέπει να ξεκινήσουν από τον τρόπο που οι ίδιοι πολιτεύονται και σε κάποιες περιπτώσεις κυβερνούν. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν κυβερνούν …μπανανία.

[ad_2]

Source link

Related posts

Φόβοι για μεγάλο σεισμό στην Κωνσταντινούπολη! Αξιόπιστος γεωλόγος προβλέπει 7 Ρίχτερ (ΒΙΝΤΕΟ

«Θαλασσόλυκος 2024»: Τεράστια τουρκική άσκηση με 110 πλοία και 17 χιλιάδες προσωπικό σε Αιγαίο, Εύξεινο Πόντο και Ανατολική Μεσόγειο

Αυτοκινητοπομπή με ανθρωπιστική βοήθεια δέχθηκε πυρά στην πόλη της Γάζας 

Αφήστε ένα σχόλιο