AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Ο Βασίλης Μπισμπίκης το “φωνάζει” στη Δέσποινα Βανδή: “Σε αγαπάω και δεν πάω καλά”

[ad_1]

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Και γιατί να το κάνουν, άλλωστε; Όπως δεν κρύβουν ότι στηρίζει ο ένας τον άλλον σε κάθε νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα.

Γι’ αυτό και ο ηθοποιός, με ένα story στο Instagram είπε να συνδυάσει και τα δύο: τον full έρωτά του για τη Δέσποινα Βανδή με το νέο της τραγούδι… Ανέβασε, λοιπόν, ένα post με μια σέξι φωτογραφία της αγαπημένης του από τη νέα της επαγγελματική δουλειά κι έγραψε: “Σε αγαπάω και δεν πάω καλά”.

%ce%bf-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b70

Ότι την αγαπάει, την αγαπάει, δεν έχουμε αμφιβολία περί τούτου. Όμως, η συγκεκριμένη δήλωση καψούρας, είναι και ο νέος τίτλος του τραγουδιού της Δέσποινας Βανδή με τίτλο «Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά», που κυκλοφορεί από την Panik Records. Με γρήγορες εναλλαγές και φουτουριστική διάθεση, τη σκηνοθεσία του βίντεοκλιπ έκανε ο George Mpenioudakis. Η μουσική ανήκει στον Γιώργο Σαμπάνη και οι στίχοι είναι του Νίκου Γρίτση.

Κι επειδή ο έρως είναι μεγάλος, την ίδια φωτογραφία, της Δέσποινας Βανδή, όπου ποζάρει ντυμένη με μαύρο δερμάτινο τζάκετ και μαύρα γυαλιά, την έκανε και ανάρτηση, γράφοντας στη λεζάντα το “Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά” σε μορφή hashtag.

Διαβάστε επίσης

“Life in Space”: Τι λέτε αυτό το σαββατοκύριακο να “ταξιδέψετε” στο διάστημα; – Η συναρπαστική έκθεση στο Γουδί!

Οργή κατά της ΕΡΤ για το απότομο “κόψιμο” της φιλοζωικής εκπομπής, “Πλάνα Με Ουρά”

Μίλτος Τεντόγλου: “Δεν θέλω να γίνω πρότυπο. Είμαι τεμπέλης”


[ad_2]

Source link

Related posts

Αυτή είναι η αλήθεια για το σπίτι τους μετά τον χωρισμό

“Είμαι δίπλα τους κάθε μέρα και γνωρίζω”

Τους έβαλε τα γυαλιά η γυναίκα! Δεν το πίστευαν, vid

Αφήστε ένα σχόλιο