AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

“Ο διεθυντής του ΔΕΔΔΗΕ Αγρινίου απαξιώνει τους ηλεκτρολόγους” καταγγέλλει ο σύνδεσμος!

[ad_1]

Για στάση του διεθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Αγρινίου απέναντι στους ηλεκτρολόγους αδιάφορη και απαξιωτική, καταγγέλλει ο σύνδεσμος σε ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες τηλεφωνικής επικοινωνίας του προέδρου κ. Σελεβίστα Κων/νου με τον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Αγρινίου , καθώς και την τελευταία μας επιστολή διαμαρτυρίας που στείλαμε χωρίς να πάρουμε καμία απάντηση (εδώ και τρείς μήνες!!) ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτωλ/νίας << Ο Θαλής>> , σας γνωστοποιεί την τελευταία μας επιστολή προς τη Διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ.
Στόχος της επιστολής αυτής, ήταν να λυθούν κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι καθημερινά και επιπρόσθετα η συνεργασία μας με την
υπηρεσία να κυλάει ομαλά και από τις δύο πλευρές.
Αντ’ αυτού η στάση απέναντι στους ηλεκτρολόγους ήταν αδιάφορη και απαξιωτική , αφού ο πρόεδρος του σωματείου δεν κατάφερε να επικοινωνήσει ουδέποτε με τον διευθυντή και ενημερώθηκε πως μπορεί να επικοινωνεί με την υπηρεσία μόνο μέσω email ! Παρόλα αυτά ο ίδιος επικοινώνησε μέσω email και φυσικά δεν πήρε καμία απάντηση. Σε όλο αυτό, προστέθηκε και το γεγονός ότι στην πρόσφατη και τελευταία προσπάθεια για επικοινωνία μέσω έγγραφης επιστολής διαμαρτυρίας , τα αιτήματά μας δεν απαντήθηκαν επίσης ποτέ.
Χωρίς λοιπόν να μας μένει άλλη επιλογή για να διευθετήσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν, προχωράμε στη δημοσιοποίηση του εγγράφου.

Υ.Γ. : Παρακάτω θα βρείτε επισυναπτόμενη την επιστολή που στείλαμε στον ΔΕΔΔΗΕ Αγρινίου

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Σελεβίστας Κων/νος Μπούρας Γεώργιος

[ad_2]

Related posts

Αγρίνιο/Θλίψη για το θάνατο του 48χρονου Γιώργου

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Μεγάλη προσέλευση στην 1η Νοσηλευτική Ημερίδα(βιντεο-φωτο)

aitoloakarnanianews

Στις 16 Απριλίου η παράσταση του 1ου Γυμνασίου Αγρινίου «Τα Παντρολογήματα» του Γκόγκολ

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο